از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منظورت اینه بگیره ول کنه؟ .اینجوری نیس ثابته دلم میخام طاق باز بخوابم. نمیدونم طبیعیه یا نه
ن
ببین من تو بارداری آخرش کمر درد داشتم تا دراز میکشیدم خوب میشد
اسی یکم طاق باز بخواب اشکال نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خداکنه. راستش شکمم چند روزه احساس میکنم بزرگ شده آخه خیلی کوچیک بود.وزنش کمه .امروز یکم پرخوری کردم ...
خوب عزیزم الان رحم فشار میاره به معدت و معده هم به قفسه سینه برهمین وقتی معدت سبکه حس بهتری داری