2777
2789
عنوان

باردارم

147 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم 

من باردارم و استراحت و دوقلویی 

دکتر گفته کلا باید دراز بکشی 

ولی حس میکنم شوهرم و اطرافیان هنوز درک نکردن 

کسایی و میبینم که حتی برای اب خوردن بلند نمیشن از جاشون براشون غذا میارن اب میارن 

ولی مثلا شوهر من میره میاره با غر میگه خودت پاشو دیگه اینو انجام بده 

مثلا این چند روز تعطیلی مامانم رفت شمال من پنجشنبه و جمعه تنها بودم گفت شوهرتم شنبه یکشنبه هست دیگه تنها نیستی 

ولی شنبه که شوهرم خونه رو جمع کرد رفت یکم سرکار ولی نهار نرسید بیاد مجبور شدم خودم غذامو گرم کنم 

امروزم ظهر رفت بیرون و اومدنی گفت برات نذری گرفتم 

الانم گفت تو بخواب من مامانمو ببرم بهشت زهرا 

خلاصه یکم حرصم گرفته که منو تنها میزاره والا منم دوست داشتم عاشورا تاسوعا بیرون باشم ولی به خاطر شرایطم نمیتونم 

ازش انتظار داشتم بگه بیا باهم فیلم ببینیم بیا اسم بچه هامو انتخاب کنیم بیا برنامه بریزیم برای ایندشون یا مثلا جشن میخوای بگیری یا نه 

الانم تنهام باید بلندشم قرصامو خودم بخورم درصورتی استراحت مطلقم 

نمیدونم خیلی ناراحتم واقعا چیکار کنم به نظرتون؟ 

به مناسبت حاجت روایی و گره گشایی ،برآورده شدن نیت های قلبیتون انشاءالله...

تعداد صلوات اعلام کنین با اسم های زیباتون بزرگواران .🌺

و اینکه لایک نکنید فقط اسم با تعداد صلوات مدنظرتون 

حاجت روا بشید به حق حضرت عباس 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه چند هفته ای قرص خوردن دیگ‌کاری نداره خیلی سخت نگیر توکل ب خدامردا کی میتونن کار خونه انجام ...

به خدا طرف میگه من از جام بلند نمیشم برم دستشویی لگن میزارن برام 

من بیشتر تنها گذاشتنه داره اذیتم میکنه 

من الان خونه تنهام 

از فردا هم میره سرکار 

خب چی میشد این دو روز کلا پیشم بود؟ 

استراحت مطلق یعنی زیرت لگن بزارن حتی دستشویی هم نری حالا این هیچی تنها گذاشتن کار درستیه به نظرت؟

نه والا استراحت مطلق یعنی فقط برای کارهای ضروری و شخصیت بلند بشی... لگن بزارن؟!😐

استراحت مطلق یعنی زیرت لگن بزارن حتی دستشویی هم نری حالا این هیچی تنها گذاشتن کار درستیه به نظرت؟

ن درست نیس ولی خیلیم چیز غیر عادی نیس شما چون بارداری و هورمونات بهم ریخته ممکنه سر هر چیز کوچیکی دلت بشکنه خب مث پی ام اس.مامان منم دو قلو باردار بود و دستشویی خودش میرف نمازشو نشسته میخوند لباساشو خودش عوض میکرد.کارای خونه رو هم سبکارو انجام میداد بقیه رو بابام انجام میداد.ولی دو قلو رسمن باید خودتو فراموش کنی و مرده فرضکنی یادم نمیرع شبایی رو ک مامانم گریه میکرد ازین حجم از سختی و البت دست تنهام بود  

به خدا طرف میگه من از جام بلند نمیشم برم دستشویی لگن میزارن برام من بیشتر تنها گذاشتنه داره اذیتم می ...

منم باردارم شوهرم روزای ک خونه هست یا خوابه یا بیرون مردا همینن توقعت بیار پایین آرامشت حفظ کن نترس خدا کمکت میکنه انشالله

ن درست نیس ولی خیلیم چیز غیر عادی نیس شما چون بارداری و هورمونات بهم ریخته ممکنه سر هر چیز کوچیکی دل ...

نمیدونم 

یه روزایی میگم چرا من همش به فکرش باشم حالا که اینجوری شد کارامو میکنم و دیگه مراقب نیستم میخواد هرچی بشه بشه