2789
عنوان

باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست
استراحت مطلق هستی ولی دیگه یه قرص خوردن چیه؟ بعدم بنده خدا هیچ جایی نره بچسبه ب شما تو خونه؟؟؟😐

پس چرا من چسبیدم تو خونه؟ مگه بچه هاش نیستن ؟ چطور فامیلی و خوب میزارن رو بچه هاشون 

بچه بچه میکنن تا یه چیزی میشه 

نمیتونن ۹ ماه تحمل کنن پابه پای زن مراقب بچشون باشن 

موقعی که میخوان جدا شن همین اقا بچه ای که من با سختی نگهش داشتم ازم میگیره و میره 

میگه به جهنم که نگه داشتی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس چرا من چسبیدم تو خونه؟ مگه بچه هاش نیستن ؟ چطور فامیلی و خوب میزارن رو بچه هاشون بچه بچه میکنن تا ...

عزیزم شما هورمون هات جابجا شده، خدایی حرفات کاملاً بی منطقِ.... درسته ایشون وظیفه داره شرایط شما رو درک کنه، کمک کنه، همراه باشه ولی اینکه هیچ جایی نره و... یکم زیاده رویه

امیدوارم این دوران و ب سلامت بگذرونی

منم باردارم هفته ۳۲ بخدا تو غربت تک و تنهام درکت میکنم

به نظرم حرفت منطقی نیست. خیلی به شوهرت داری سخت میگیری. ببین تو بارداری اون ۹ ماه بهت بچسبه منطقی نیست. بله تا جایی که بتونه کمکت کنه خوبه ولی به نظرم توقعت کم کن،اینطوری آرامش خودتم بیشتر میشه. دخترخاله های منم دوقلو باردار بودن شوهرشون تقریبا فقط یه مقدار کمک بودن. لگن هم به نظرم زیادیه،خودت برو سرویس.خب شما هم سر کار باهاش نمیری کمکش کنی،درسته؟اونم بگه چون خرج دوتامون میدم پس تو هم پا به پام بیا سر کار پیشم کمکم کن.