2821
2789
عنوان

تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست
تک فرزندمدوسداشتم خواهر برادر داشته باشمولی روحیه شما و سطح رفاهی که قراره ایجاد کنید چطور قراره باش ...

خیلی اذیت میشی از تک فرزندی ببین دوست داشتن باشه که من دوست داشتن دختر یه آقا زاده میبودم الان دوست داشتن که اصلا بحثش جداست ماها خیلی چیزها رو دوست داریم ولی دیگه نمیشه بهشون دست پیدا کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودمم نظرم اینه ولی میترسم بعدها پشیمون بشم

یه مثال قدیمی هست که میگن تک بودن برای خود خدا خوبه 

هرچقدر از مزایا تک فررندی بگیم ولی واقعا معایب جدی هم به همراه داره بیشتر باید در این زمینه مطالعه کنی تا تکلیفتون تواین مورد مشخص بشه منظورم اینه که باتوجه به شرایطتون و وضعیتی که دارید تصمیم بگیرید 

هم شما و هم همسرتون  هر دو والد باید در موردش فکر کنید تا بعداپشیمون نشید

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
والا منم ۳۴سالمه پسرم ۴سالشه. به دردسرای بچه فک میکنم پشیمون میشم. از یه طرفم میگم تک فرزند نمونه. م ...

من میترسم ۴۷ سالگی برم مدرسه بچم اذیت بشه به روی خودش نیار ولی اذیت بشه مقایسه کنه اگر تو ۴۷ سالگی حال و حوصله ی رسیدگی به امور درسیشو نداشتم چی ؟ به ایناش فکر میکنم بهم میریزم جنگ و داستان های کشورمون هم که یک طرف

خیلی اذیت میشی از تک فرزندی ببین دوست داشتن باشه که من دوست داشتن دختر یه آقا زاده میبودم الان دوست ...

خب پدر مادر من همه راه ها رو رفتن و نتونستن فرزند دوم رو بیارن 

شما چطور

میخوای همه راه هارو اممتحان کنی یا نه

اگر دوست داشته باشی که امتحان میکنی

ولی دو دل باشی ، نه

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

یه مثال قدیمی هست که میگن تک بودن برای خود خدا خوبه هرچقدر از مزایا تک فررندی بگیم ولی واقعا معایب ج ...

خوب خیلی تصمیم گیری سختی هستش این جنگ هم افتاد جلو واقعا ذهنامونو بیشتر درگیر کرد همین جوریش الان کار شوهرم حقوقش رو نصف کردن

خب پدر مادر من همه راه ها رو رفتن و نتونستن فرزند دوم رو بیارن شما چطورمیخوای همه راه هارو اممتحان ک ...

نه من میتونم دومی رو بیارم فکر میکنم مشکلی ندارم از بابت آوردنش مشکلات بعدیش و سن و سالم و ‌... رو میگم میدونم اگر یه بارداری دیگه داشته باشم اون ۸ تا دونه دندون نیمه سالمم هم باید ببرم روکش و عصب کشی بقیه چیزها بماند

من میترسم ۴۷ سالگی برم مدرسه بچم اذیت بشه به روی خودش نیار ولی اذیت بشه مقایسه کنه اگر تو ۴۷ سالگی ح ...

با این دید اگه بخواید فکر کنید دیگه کسی نباید به بچه فکر کنه از خدا کمک بخواهید و نیت قلبی کنید مطمئن باشید خودش بهتون کمک میکنه 

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
میتونم انسان بزرگ کنم چرا که نه ولی حال و حوصله ندارم بدن ندارم تفاوت سنی زیاده فکر کنم با دقت نخونی ...

چرا شما گارد گرفتید؟هرکاری دوست دارید بکنید،همینکه همه ی آپشنها را داشته باشیدو حوصله ندارید یعنی بچه نیارید.

اولین چیزی که بچه میخواد حوصله هست! و شما شرط اصلی را ندارید و خیلی هم از خود راضی هستید چون هم میگید دلتون پاکه هم میگید از لحاظ اخلاقی هیچی کم ندارید!!! اگه داتون واقعا پاک بود یه تشکر برای این همه وقت کذاشتن میکردید نه بگید درست نمیخونید. شما دلتون به بچه اوردنه پس بیار. با این شرایط جامعه.

نمیدونم چرا از خودم ناراحت شدم توی تاپیکتون شرکت کنم، و وقت کذاشتم چون شما با حالت گارد دارید میخونید. کاش کزینه ی پاک کردن کامنت داشت. حیف وقت و نتم.

موفق باشید، ریپ نزنید چون دیگه وقت نمی ذارم نه کامتتون را بخونم نه جواب بدم.

نه من میتونم دومی رو بیارم فکر میکنم مشکلی ندارم از بابت آوردنش مشکلات بعدیش و سن و سالم و ‌... رو م ...

از حق نگذریم مسئولیت مهمی هست و یک خانم در این راه واقعا از سلامتیش میزنه تا فرزندی به دنیا بیاره 

جز خودتون و همسرتون کسی نمیتونه کمکتون کنه حتی مشاور 

چون شمایی که توی دل زندگی هستی و واقف به زندگی هستین بهترین تصمیم خودتون میتونید بگیرید

از حق نگذریم مسئولیت مهمی هست و یک خانم در این راه واقعا از سلامتیش میزنه تا فرزندی به دنیا بیاره جز ...

و منی که نمیتونم تصمیم درست رو بگیرم چون شرایط رو می‌سنجم یه چیزهایی سر جای خودش نیست

و منی که نمیتونم تصمیم درست رو بگیرم چون شرایط رو می‌سنجم یه چیزهایی سر جای خودش نیست

اینجا بحث توکل میاد وسط 

کار خداوند بر خلاف عقل بشری هست 

علم بشری میگه دودو تا چهارتا میشه ولی خدا میگه دو دوتا چهار تا نمیشه

اعتماد به خدا اینجا معنی میده از خدا  واهل بیت کمک بخواید متوسل بشید کمکتون کنن اگر که بهشون ایمان قلبی دارین

ان شاءالله خدا کمکتون کنه تا بهترین تصمیم و انتخاب رو داشته باشید که دنیا و آخرتتون رو باهاش آباد کنید.

2824
2823
2791
2779
2792