2821
2789
عنوان

تک فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست
دقیقا اینایی که نوشتید با خاطر اینها دارم میارم اونموقع که باید میاوردم خوردم به اختلاف شدید با همسر ...

پس اگه برای اینهاست نیار، به خدا بچه هایی را میبینم که از همون بچه گی به خاطر تربیت نداشته ی پدر و مادر و داشتن خصوصیات بد اخلاقی، بچه کپی پدر و مادر شده، بچه ای که باید بازی کنه، شاد باشه، بچه گی کنه، خبرچینه، فضوله، دروغگوعه، دوبه هم زنه.

چرا؟؟ چون پدر و مادر ازدواج کردند و گفتند عه همه بچه دار میشند بیا ما هم بچه دار بشیم، بچه بعدیشون هم اوردند که جنسشون جور بشه و بچه اول تنها نباشه و ...

دلم میسوزه برای هم چین بچه هایی.

من خودم یه دونه دارم انشاالله به حق این روزهای عزیز خدا بچه های همه را به سلامتی حفظ کنه و از ما هم حفظ کنه با عمر باعزت، ولی اصلا دیگه نمیخوام.

نگاه میکنم میبینم اون بچه چرا بیاد که هر سری استرس یه چیزی را داشته باشه، چرا بیاد برای خودخواهی ما.

برو دنبال پیشرفت زندگیت، کیفیت زندگیت را بالا ببر، مسافرت برو، خوش باش با دخترت حرف بزن پارک برو، باشگاه برو.

ولی اگه میتونی انسان بزرگ کنی چرا نیاری، بیار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نمیکنن میگن خودت چلاقی بچه بیاری

😄مگه شما دنبالش رفتی اصلا؟!!!!اون قبلاً بود که شرایط ناباروری میخواست الان خانواده های بچه دار هم به راحتی می‌توانند بچه بگیرند به سرپرستی. فقط چون دختر داری یه کاربر اینجا می‌گفت مثلاً پسر نمیدن بهت.باز پسر داشته باشی دختر نمیدن بهت. من اینش رو دقیق نمیدونم ولی یه کاربری که خودش بچه به سرپرستی گرفته اینو گفت بهم 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

پس اگه برای اینهاست نیار، به خدا بچه هایی را میبینم که از همون بچه گی به خاطر تربیت نداشته ی پدر و م ...

میتونم انسان بزرگ کنم چرا که نه ولی حال و حوصله ندارم بدن ندارم تفاوت سنی زیاده فکر کنم با دقت نخونید مطلب منو

والا منم ۳۴سالمه پسرم ۴سالشه. به دردسرای بچه فک میکنم پشیمون میشم. از یه طرفم میگم تک فرزند نمونه. منم موندم چه کنم. شرایط مالیم به هم ریخت منصرف شدم کلا

یکم سنتون زیاده ولی بازم مونده به تصمیم خودتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من ۴۳ سالمه دخترم ۱۳ ساله اس و پسرم ۸ساله.هرروز از اوردن بچع دوم پشیمون شدم.نه اینکه پسرم بد باشه.توان روحی و فیزیکی من کفاف دوبچه رو نمیداد.من بهت توصیه میکنم از زندگیت لذت ببری و فکر بچه دومو کلا بندازی دور😉

هرچه مرهم می گذارم بند می آید مگر؟ ای وطن! خون تو از اروند می آید مگر؟......فرزند ایران و جان فدای میهن🤍✌️🕊

اصلا به حرف مردم کاری نداشته باش

دختر گلت اول باید یه مادر سالم و شاد داشته باشه نه اینکه دو سه تا خواهر و برادر دیگه با مادری که خسته و آزرده ست از بچه ها .

به زندگی خودتون و دختر عزیزتون برسید ، تک فرزندی اغلب موارد بد نیست که هیچ خیلی هم خوبه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

قربونت بشم تا دوماه دیگه معلوم نیست ما زنده‌ایم یا مرده. به‌نظرت الان یه بچه رو بیاری تو دنیایی که آینده‌ش معلوم نیست خیلی خوب میشه براش؟

بحث سنت هم نیست 

الان دیگه مثلا دنیای این نیست که کسی خواهر برادری نداشته باشه تنها بمونه یه اینترنت داشته باشه از چندتا قاره مختلف دوست پیدا می‌کنه. 

.She's somebody , not some body.  

تک فرزندم

دوسداشتم خواهر برادر داشته باشم

ولی روحیه شما و سطح رفاهی که قراره ایجاد کنید چطور قراره باشه

🩵🪸وای مرگم اون اعلان اضافه ایه که میاد بالا و نمیره 😬😬

😄مگه شما دنبالش رفتی اصلا؟!!!!اون قبلاً بود که شرایط ناباروری میخواست الان خانواده های بچه دار هم ب ...

نه من میتونم باردار بشم مشکلی ندارم اصلا اطرافیانم قبول نمیکنن بچه ی دیگری رو به سرپرستی بگیرم بعد بیارم نتونم مادر خوبی باشم چی مدیون بچه ی مردم بشم گناه داره هر کسی نمیتونه بچه ای رو به سرپرستی قبول کنه

تک فرزندمدوسداشتم خواهر برادر داشته باشمولی روحیه شما و سطح رفاهی که قراره ایجاد کنید چطور قراره باش ...

والله سطح رفاه رو اینجوری برات بگم که با وجود جنگی که شد حقوق ۶۰ میلیونی ما شد ۳۰ میلیون دیگه خودتون در نظر بگیرید چی میشه

نه من میتونم باردار بشم مشکلی ندارم اصلا اطرافیانم قبول نمیکنن بچه ی دیگری رو به سرپرستی بگیرم بعد ب ...

می‌دونم میتونی 😄گفتم قبلاً برای سرپرستی شرط ناباروری داشت که اون رو دیگه الان برداشتن.دیگه هر جور صلاح خودتون هست عزیزم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚