2777
2789

به عنوان کسی که امسال پشت کنکور بودم و تجربی ام ترازم خداروشکر خوب شده یه چیزیو خواهرانه میگم بهتون ، من بهترین موسسه بهترین مشاور رو هم گرفته بودم پارسال اما نتیجه اون چیزی که خواستم نشد چون خودم درست نمیخوندم ، مشاور صرفا می‌تونه برنامه درسی بده و یکم انگیزه که هر کسی کافیه توانایی خودش رو باور کنه و بعد میبینه که چقدر خوب می‌تونه با توجه به شرایط خودش برنامه مناسب بنویسه ، انگیزه هم درونیه و باید یاد بگیریم خودمون افزایشش بدیم ؛ اینا رو گفتم که بگم برا قبولی کنکور داشتن مشاور و هزینه زیاد کردن واجب نیس و جدا از اون اگه فکر میکنید به مشاور نیاز دارید کسی که واقعا سابقه کاری داشته باشه مدرکی داشته باشه رو انتخاب کنید نه هر آدمی رو ، چون تفکر خیلی از مشاورا مثل این کاربر سایت که مثلا مشاور کنکور هستن استفاده از نا آگاهی بچه ها و خونواده ها برای پول دراوردنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همونی نیس که تاپیکش پربازدید شده بود تخمین میزد؟اونم داشت اطلاعات اشتباه کپی میکرد بهش گفتم قبول ...

نه طرف تازه وارده میگه فقط اومدم کارمو تبلیغ کنم از یه مشت علاف نادون پول دربیارم

عزیزم میشه کارایی که فک میکنی واست مفید بوده رو بهم بگی منم میخوام پشت بمونم ترازت چقدر تغییر کرد هم ...

من درسم خوب بود ولی هیچوقت استمرار نداشتم و خیلی نوسانی درس می‌خونم این نقطه ضعفمه که حتی امسالم با اینکه پشت موندم نتونستم تغییرش بدم  ، اما فک کنم چیزی که باعث شد یه تراز تقریبا خوب بگیرم اینه که هر مبحث رو واقعا می‌فهمیدم و حفظ نمی‌کردم و تست هاش رو کامل میزدم ، سوالا رو تیپ بندی نمی‌کردم مثلا فیزیک رو اصلا مباحثش رو جدا نمی‌کردم و از هر فرمولی که فکر میکردم سریع تر به جواب میرسه استفاده‌ میکردم این باعث شد به مرور دیگه نیازی به اینکه سر جلسه فکر کنم از کدوم راه برم نداشته باشم

به نظر من برای دانش آموزی که هیچ تصوری از کنکور نداره و کسی دور و برش نیست که دلسوزانه بهش کمک کنه. ...

یه سری کانالا هستن مثل کانال موسسه گاماس بیست ، مطالب مشاوره ای که تو کانالشون میزارن واقعا عالی و درسته اما همین موسسه هیچ اعتباری نداره که کار مشاوراش با بچه ها خوب باشه یا نه ، ولی مطالب کانالشون کامله اونا رو بخونی همه چی دستت میاد

یه سری کانالا هستن مثل کانال موسسه گاماس بیست ، مطالب مشاوره ای که تو کانالشون میزارن واقعا عالی و د ...

آره تیم های مشاوره تلگرام اکثرا اوت اند...

مطالب کانال میبینی فکر میکنن خیلی خفنن. در حالی که اون ویترین کاره. یه مشاور بهت میدن که هیچی بارش نیست و بدتر عقبت میندازه