2777
2789
عنوان

امروز به حرمت آقامون

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس لطفا اون پروفایلتون رو بردارید که برای خانم هاست

آخه بلد نیستم ببخشید

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی که مربوط به جنسیت میشه شرکت کردم به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم

اگر کمک میکنه که چه خوب ممنون از عمقی نگر بودن شما

خواهش میکنم! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بنظر من بهتره جای گریه کردن و غذا و آب نخوردن سعی کنیم انسانای بهتری باشیم و به بقیه بیشتر از قبل کمک کنیم و رفتار های بدمونو اصلاح کنیم اینجوری امام حسینم راضی تره و یه فلسفه ای پشت کارمون هست...

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 فمینیست به معنای قدرتمند کردن زنان نیست زیرا زنان همیشه و همجا و در تمام تاریخ قدرتمند بوده اند🌱🌊🏝 جنس مخالف ❌️ جنس مکمل✅️. میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨️عشق ازان مردان شجاع است برای مردان ضعیف مادرانشان زن میگیرند🌊بهشت عجب جای مخوفی میشود وقتی*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند *طالبان*فکر می کنند به بهشت میروند *یهودی* ها فکر می کنند به بهشت میروند *مسیحی* ها فکر می کنند به بهشت میروند *مسلمانان* فکر می کنند به بهشت میروند *بودایی ها* فکر می کنند به بهشت میروند و همه ی آنان فکر میکند کسی غیر از آنها لیاقت بهشت را ندارد اما نمی دانند تنها راه به بهشت رفتن ساختن بهشت است و این با چیزی جز [عقل و خرد] ممکن نیست.

📌 در روز عاشورا چه کنیم؟

🔘 خواندن زیارت عاشورا (ترجیحاً با صد لعن و صدسلام)

🔘 خواندن سوره توحید (۱۰۰۰ مرتبه یا به قدر توان و شوق)

🔘 امساک از خوردن و آشامیدن (تا حد امکان و نه به قصد روزه)

🔘 توجه به حضرت با خواندن مقتل ایشان و اشک و گریه بر مصیب کربلا

🔘 ترک اعمال و امور دنیوی مثل کسب و کار و...

🔘 خواندن برخی ادعیه دیگر مثل وارث و عشرات

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

چه ربطی داره عزیزم؟ امروز روز شهادت آقامونه سعی کنیم اینارو رعایت کنیماز نظر شما کمک چیع؟

ببخشید ایشون درست میگن اینکه امروز روز مهمیه به منار،ولی یه آدم متظاهرم میتونه اینای که گفتی رو انجام بده مهم اینه که انسانیت ما چطوره

اگر کمک میکنه که چه خوب ممنون از عمقی نگر بودن شما

بله کمک میکنه. 

یقینا کسی که به رنج هایی که بر بهترین افراد بشر گذشته است، فکر میکند و غصه دار میشود، انسان تر از کسانی است که با دیدن سرهای بریده و پیکرهای متلاشی شده کودکان ایران و غزه ذره ای غم به دل نمی دهند. 

بنظر من بهتره جای گریه کردن و غذا و آب نخوردن سعی کنیم انسانای بهتری باشیم و به بقیه بیشتر از قبل کم ...

پشت این حرفایی که گفته شده هیچ فلسفه ای نیست؟ 

اینکه روز شهادت آقامون نخندیم و خیلی غذا نخوریم و .... نشونه انسانیت نیست؟ 

اینکه از حزن و غم شهادتشون گریه کنیم نشونه انسانیت نیست؟ 

اینا باعث نمیشه انسانای بهتری باشیم؟؟ 

پس از نظر شما باید چیکار کنیم ؟ که انسان بهتری بود

😐

توصیه شده در روز عاشورا

غذا و آب کم خورده بشه

امورات مادی ترک بشه و فقط به عزاداری پرداخته بشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
ببخشید ایشون درست میگن اینکه امروز روز مهمیه به منار،ولی یه آدم متظاهرم میتونه اینای که گفتی رو انجا ...

اینکه دیگه کسی متظاهر باشه یا نباشه به خودش و درونش بستگی داره

بنظر من بهتره جای گریه کردن و غذا و آب نخوردن سعی کنیم انسانای بهتری باشیم و به بقیه بیشتر از قبل کم ...

همه چیز جای خودش

اینها روایته، از خودش کسی درنمیاره

بنابراین من و شما در جایگاهی نیستیم نظر شخصی بدیم

اتفاقا همین که کسی این روز سکت مادیات نره و غرق در عزاداری بشه خیلی بهش کمک میکنه به درک مفاهیم

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
بله کمک میکنه. یقینا کسی که به رنج هایی که بر بهترین افراد بشر گذشته است، فکر میکند و غصه دار میشود، ...

یه عده نمیدونم دنبال چی ن