2777
2789
عنوان

به دوس دختر قبلیش پیام دادم

4530 بازدید | 134 پست

سلام بچه ها من دوباره به دوس پسر ۵ سال پیشم برگشتم . بعد دو ماه پیش میدونستم با دختری هست ولی گفت کات کردم . دیروز که برای اولین بار پیشش بودم تلفنش زنگ خورد گفتم بردار گفت  مزاحممون میشه رفیقمه میخواد بگه بریم بیرون جواب نمیدم . حدس زدم دروغ میگه وقتی دوباره زنگ زد رفتم گوشیشو اوردم صداشو باز کردم گفتم اشکال نداره جواب بده . دیدم اصلا قبول نمیکنه با اینکه خط باز بود .

اصرار کردم حقیقت رو گفت . گفتش همون دختره هست بعد من شب به دختره پیام دادم اینو گفتم .

سلام عزیزم من گل ناز هستم دوس دختر سابق مهدی . ۵ سال قبلا با هم بودیم و الان دوباره برگشتم.الان هم قصدمون کاملا جدیه. لطفا دیگه بهش زنگ نزن و فراموشش کن . برات آرزوی بهترین ها دارم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقدر مهم میدونن یکسری خانما ک تعداشون هم دارن وحشتتاک زیاد میشن هول ارتباط با جنس مخالف از راهنمایی شروع کردن با اون دسته خانما هستم یکم از هیجان هوس احساس دور شو تا متوجه میشی محیط ها سالم نیست اعتمادها ضعیف وسمی ها زیاد ،انگاری خیلی دوست دارین تجربه کنین آسیب هاش به درکش برسین!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حالا دختره این پیام من رو فرستاده به دوس پسرم بعد زیرش هم نوشته لطفا پارتنر هات رو از دایرکت من جمع کن .

بعد پسره اومده میگه چرا اینکارو کردی چرا بهش پیام دادی حتی گفت من نمیتونم با این رفتارهات دیگه ادامه بدم خدافظ .

حتی دیشب بهش گفتم چرا مستقیم دختره رو رد نمیکنی . میگه غروبش میشکنه گناه داره بعدا آهش منو میگیره. بهش گفتم اکر واقعا من برات مهم باشم اینکارو میکنی چرا ردش نمیکنی مستقیم . ولی قبول نمیکنه میگه گناه داره غرور داره دختره