2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی علاقه به تاریخ دارم

80 بازدید | 15 پست

الان دارم پادکست گوش میکنم خیلی خوشم‌میاد ولی حسرت میخورم از اینکه ایران اون همه عزت و احترامش رو از دست داده و اون همه ادم که براش جنگیدن خون به پا کردن الان کمتر کسی بهشون بها میده و اصن بهشون بی اعتنا هستن دیگه الان همه چی شده مدرنیته 

خلاصه من یکم داشتم تو یه جمعی درمورد اساطیر صحبت میکردم و گفتم که چی شد فریدون ضحاک رو کشت و.. بعد دختر عموی بابام که خیلی حسودن گفت آره بابا فهمیدیم اطلاعاتت بالاست اینارو ول کن برو شوهر پیدا کن تو جمع گفتش

منم گفتم حیف واقعا که اون همه اساطیر رفتن آدمی مثل تو الان زنده ای بی هیچ فایده ای 

بنظرتون تند رفتم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم من کلا تو بحث تاریخ صفرم مثلا ساسانیان سامانیان اینا هم تو مدرسه می خوندم حفظ شم در نتیجه صفرم هیچی هیچی نمیدونم 

اگه بخوام یه کتاب شروع کنم چی پیشنهاد میدی 

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

میگم من کلا تو بحث تاریخ صفرم مثلا ساسانیان سامانیان اینا هم تو مدرسه می خوندم حفظ شم در نتیجه صفرم ...

منم مثل تو بودم ولی حیفم اومد ندونم هیچی اگه علاقه داری بزن پادکست تاریخ ایران رو برات میاره گوش کن هر کدوم که گوش کنی کلی مطالب مفید داره

منم مثل تو بودم ولی حیفم اومد ندونم هیچی اگه علاقه داری بزن پادکست تاریخ ایران رو برات میاره گوش کن ...

ممنون متاسفانه اصلا حوصله پادکست ندارم حتما باید کتاب کاغذی باشه

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️