2777
2789
عنوان

کیه مثه منن؟😌

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم اونایی که دوسشون نداری لیاقت نفرتم ندارن من به حال خودشون میزارمشون و اصلا کاریشون ندارم از دفتر مخاطبین از مهمونیام از محبت و کادو و تولد حذفشون میکنم 😁😁😁😁

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
امضات😂😂😂👏👏👌👌

مگه ما دماغامون چشه؟ والا به این خوبی!!! همه سر بالا همه قلمی ( جواب پگول بود)

نخند تائیدم کن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من معتقدم اونایی که دوسشون نداری لیاقت نفرتم ندارن من به حال خودشون میزارمشون و اصلا کاریشون ندارم ا ...

عزیزم من اینهمه منطق درم نمیگنجه میزنم طرفو صاف میکنم دیگه بش فک نمیکنم😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
مگه ما دماغامون چشه؟ والا به این خوبی!!! همه سر بالا همه قلمی ( جواب پگول بود) نخند تائیدم کن.

خخخخ بله عروسکی😂😂😂

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
عزیزم من اینهمه منطق درم نمیگنجه میزنم طرفو صاف میکنم دیگه بش فک نمیکنم😂😂

منم فقط حرفم ..😁😁😁 اولش روش تورو پیش میگیرم بعد انتقامامو گرفتم روش دوم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

خیلی باحالی 😄 

من فقط بلاک میکنم و شمارشم پاک میکنم .. الان خواهرشوهرمو بلاک کردم از شر زبون تلخش راحتم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من از همه ی این کارهایی که گفتی انجام دادی بیزارم.مگه افتادن دنبالت و هر دقیقه مزاحمت میشن که بلاک میکنی.ریپورت که دیگه حرفشو نزن این چه کار بی منطقیه.اصلا قهر و این چیزا واقعا کار بچه هاست.دوست پیدا کردن کار راحتی نیست که به این راحتی از دستشون بدی خصوصا اگه نون و نمک همو خورده باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده