2777
2789
عنوان

کیه مثه منن؟😌

409 بازدید | 55 پست

اغا من چن وخ پیش با دو تا از ستام بحثم شدو بلاکشون کردم از واتس اپ و هرجای ممکن دیگر😁😓

حالا هراز گاهی یادم ک میوفته میرم هی ریپورتشون میکنم از حرص😓😓

ریپورت ریپورت ریپورت ریپورت👆👆

باور کنین چن بار پشت سرهم ریپورتشون میکنم دلم خنک میشه تا چند رور اینده😂

شما هم باهرکی لجین هی میرین ریپورتش میکنین؟😵

کلید اسرار😈از من بترسین 😁😂😈

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا بحال نه با هيچ كس قهر كردم نه لج كردم فك كنم از اونايى ام كه اگه لج كنم تا طرفو به غلط كردن نندازم ول كن نيستم😂

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

کار خوبی میکنی😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

دیپورتشون کن ایندفه😅😅😅😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من تا بحال نه با هيچ كس قهر كردم نه لج كردم فك كنم از اونايى ام كه اگه لج كنم تا طرفو به غلط كر ...

از تو بیشتر باید ترسید😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

بسم الله😱😱🏃‍♀️🏃‍♀️

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
😂😂 یادم میوفته یک حرصی میشمممممم 😁

امضات😂😂😂👏👏👌👌

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘