2777
2789

پارتی بازی شده

نمیگن غذای تبرکه امام حسینه.هر کس به واسطه ای میره داخل آشپزخونه به هوای تقسیم کردن غذا

بعد میبینی اومده همون فرد بیرون با بیست تا غذا تو کیسه و دو تا هم تو دستش.یکی دیگه به خاطر آشنایی با کسی که بی هوا رفته آشپزخونه برای تقسیم غذا،ده تا میگیره

یکی هم جلوتر ظرف گوشت پر میکنه میبره خونه اش

حالا این همه آدم تو صف.به بعضی ها اصلا غذا نرسید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسینه ما غذا نذری میده مسئولش آشنا شد شده بابای خودمم بخش کردم خومو بکشم یک دونه اضافه نمیدن به همه حتی داداشش خودمم مسئول بوده نداده ب‌کسی اضافی

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

آخه بگو۲۰تا غذا چند روز میخوای بخوری مگ همیشه هستش

واقعا بعضی ها درک نمیکنم فک میکنن غذا همیشه هستش بابا بخدا نهایت۵روزه بقیش میخواید چیکار کنید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

همه جا همینه ما یه جارفتیم ب بچها غذا نمیدادن میگفتن غذا کمه فقط بزرگترا بعد میدیدم هر کی از اشپزخانه میاد بیرون ده تا غذا دستشه یا قابلمه برده پر کرده اورده انقدر این بچه ها گناه داشتن ک بهشون غذا نمیدادن 

خدا لعنتشون کنهما که یه نذری میگیریم ۴ نفر بین هم تقسیم میکنیم

بخدا همه بگیرن ما که بد نمیگیم.غذای امام حسینه.غذای ما نیست که.ولی خب بذاره به بقیه برسه.همین پسرعموهام تا میخوان غذا پخش میچپن تو مسجد به هوای تقسیم.یه دفعه میبینی غذای یه هفته شون رو از اونجا میارن بیرون.و چندین نفر دیگه.رفیق هم داشته باشن پنج تا پنج تا،ده تا ده تا بهشون میدن.این درست نیست.طرف میره تو یه صف شلوغ،تو دمای چهل درجه،آخرشم بهش غذا نمیرسه.

اصل فلسفه نذری برای افراد نیازمنده،نه اینکه توی خونه ات اینقدر خوردی و ریختی تو شکمت، بازهم هی میخور ...

وای دقیقااااا

منم همیشه برام سوال بود 

چرا این غذا ها رو نمیدن به نیازمندا 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

مسجد شما رو نمی دونم ولی این صحنه رو تو مسجد ما هم می بینی ، شاید اگر کسی هم تو صف باشه فکر می کنه اینا میرن داخل و با ۲۰ تا غذا میان بیرون ولی خبر از جیب اون شخص ندارن که ۱۰ تا آدرس تو جیبشه 

بچه های ما میبرن به آدرس آدمایی که تحت پوشش مسجدمونن

شاید مسجد شما هم اینجوری باشه ، الله اعلم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بخدا همه بگیرن ما که بد نمیگیم.غذای امام حسینه.غذای ما نیست که.ولی خب بذاره به بقیه برسه.همین پسرعمو ...

نذری اصلا برای سیر شدن نیست

برای اینه که غذای تبرک خورده باشی

حتی خیلی کم

مسجد شما رو نمی دونم ولی این صحنه رو تو مسجد ما هم می بینی ، شاید اگر کسی هم تو صف باشه فکر می کنه ا ...

ن بابا.میبرن خونه خودشون.

مسجد شما نظم داره.نظارت داره.هئیت امنا درست حسابی داره که درست حسابی نظارت میکنن.