2777
2789
بفرمایین عزیزم.یه عکس دیگه واسه اون دوستانی که زود قضاوت میکنن

نمیشه عکس از الانت بنذازی که دست از سرت بردارن، اگه نظرشون این باشه که نتیه بازم همین نظر رو دارن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عیب نداره پیکاسوام ازهمینجاشروع کرد😂😂😂😂

منم دقیقا وقتی کشیدم به همین فکر کردم گفتم واو فنتستیک👌😅😅😅😅

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نمیشه عکس از الانت بنذازی که دست از سرت بردارن، اگه نظرشون این باشه که نتیه بازم همین نظر رو دارن

گلم چندتا عکس گذاشتم از خودم حالا مونده به خودشون که باور کنن یا نه .بله اگه دوباره عکسامو پیدا کنن تو گوگل لطفا گزارش بزنید🙏

بچه ها همسایه پایینیمون تازه عروس و دامادن هرموقع چیز میکنن صداشون میاد الان صداشون میاد بنظرتون چ طوری بهشون بگم صدا از نورگیربس میاد و دیوار نازکه صداسال پخش میشه

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
بچه ها همسایه پایینیمون تازه عروس و دامادن هرموقع چیز میکنن صداشون میاد الان صداشون میاد بنظرتون چ ط ...

واااي😆😆😆😆

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

چ زوج خوشگل وجذابی ماشالله 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

واااي مرسي عشقم نظر لطفته مهربونم❤️❤️😍😍

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️