2777
2789
تو این هاگیر واگیر هم آموزش شیرینی پزی 😀😀😀

وااااچه اشکالی داره،ماریارواینجادیدم،گفتم بپرسممممم،واقعالازمم بودشماببخشیدددد

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو این هاگیر واگیر هم آموزش شیرینی پزی 😀😀😀

اره دارن همدیگه رو قتل و غارت میکنن ما در کمال ارامش داریم به هم کمک میکنیم .از ما یاد بگیرین 😍

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
😊بعضیا از بس دروغ میگن همه رو مثل خودشون میدونن.چه لزومی داره دروغ بگم معلومه که عکس رو برداشتن ودا ...

دقیقا مثل تاپیک من شد..ک 2تا کاربر هرچی ازدهنشون اومد بهم گفتن...گفتن دروغگو.ا ل ا غ عکس چشم ابروخودت نیس نتیه..اخرش ثابت کردم.بهشون.😔😔😔😔😔😔خیلی ناراحتم کردن

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  
وااااچه اشکالی داره،ماریارواینجادیدم،گفتم بپرسممممم،واقعالازمم بودشماببخشیدددد

تو هر جایی که دوست داری از من بپرس .من خوشحال میشم😘😘

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
تو هر جایی که دوست داری از من بپرس .من خوشحال میشم😘😘

قربونت بشم،،دوستمممممم،حتماااااااااعزیزممم ممنون

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
پسرم گفت بتمن و مرد عنکبوتی و برام بکش. خیلی با استعدادم دارم حروم میشم 😂😂😂😂

عیب نداره پیکاسوام ازهمینجاشروع کرد😂😂😂😂

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
2790
2778
2791
2779
2792