2777
2789
من تو اینستاگرام و تلگ رام کلا عکس های خودمو میزارم.و دلیل اینکه زود برداشتم نمیخوام زیاد اینجا شناخ ...

ولت نمیکنن دیگه خخخ

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسو که اینجا میزارن روش کلیک کن بعد گزینه باز کردن در صفحه جدید و بزن بعد رو عکس باز کیلک ک ...

ممنون عزیزم 😘😘 فقط اگه یه عکسو تو تل گرام واسم بزارن بخام ببینم نتی هست چی اونم چطوری سرچ کنم😁

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
شکل فرانسه این،یکم بزرگترش اره

اره همون لیوان فرانسوی ها . که همه داریم. لومینارک و ارکوپال و اینا . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
نیازی نیست ثابت کنی . برای چی خودتو اذیت میکنی

😊بعضیا از بس دروغ میگن همه رو مثل خودشون میدونن.چه لزومی داره دروغ بگم معلومه که عکس رو برداشتن ودارن الکی تبلیغ میکنن برای افزایش اعضای کانال

چه باوقار😘😘😘😘😘

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مثلا چه عکسی عزیزم؟؟عکس خودم و شوهرمو گذاشتم دوباره نیازه بفرستم؟

عزیزم بی خیال هرکی باور کرد ک کرد نکردم ک هیچی نمیخواد خودتو ثابت کنی ک

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 58 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز