2777
2789
عنوان

چشم زخم

313 بازدید | 32 پست

سلام

اول إز همه بگم خودم زياد به چشم زخم اعتقاد ندارم اما اين چند وقته اخير يه سري تحولات داديم تو زندگيمون خيلي همه هي ميگن يعني حرفمون افتاده سر زبون نردم هي يكي دو بار بلا سر ماشينمون اومد و كلي خرج رو دستمون گذاشت

تا اينكه اون روز چندتا دوستام اومدن خونم منم تاره خونمو عوض كردم با اينكه مستاجريم ولي خونمون شيكه خلاصه اون روز اومدن و كلي دهنشون وا موند كه اين خونت اصلا قابل مقايسه با خونه هاي قبليت نيست البته يه چند تا وسايلم اضافه كرده بودم به خونم

خلاصه إز فرداي اون روز يك اتفاقات وحشتناكي پشت سر هم برام افتاده أصلا دارم كلافه ميسم

يعني جوري شده كن إز اون روز آرامي إز زندگي خودرو و شوهتم و پرده مادرم رفاه يعني هي اتفاقات پشت هم به نظرتون إز چشم بوده؟و اينكه چيكار كنم😭😭😭😭😭

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

تو رو خدا هر كي هر روشي براي دفع چشم زخم ميدونه بگه من كه عقلم به جايي نميرسه😥😥😥😥

يعني تو اين چند روز آرامش به طور كل إز زندگيمون رفته چيكار كنم وضع بدتر نشه😥😥😥

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو رو خدا هر كي هر روشي براي دفع چشم زخم ميدونه بگه من كه عقلم به جايي نميرسه😥😥😥😥 يعني تو اين چ ...

يه آبت الكرسي به ورودي خونه آويزون كن يعني طوري كه هركي ميخواد وارد بشه چشمش به اون بخوره

پسرم عشقمه
چشم زخم واقعا وجود داره حتی امام دربارش حدیث و راه حل دادن 

مامان طاها باورت ميشه دقيقا إز فرداي همون روز اتفاقات پشت سر هم افتاد

بعدم اينا انقد ناجور هي گفتن كه من كه معتقد نيستم به اين چيزا بعد رفتنشون اسپند دود كردم

خواندن

چهار قل

آیت الکرسی 

و ان یکاد 

و توکل ب خدا

از شر چشم بد و حسود ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من اعتقاد دارم،ولی نباید خودتو خیلی درگیر کنی،همیشه،سوره ناس وفاق بخون،لاحول ولا وسه تا صلوات وهفت الله اکبر بگودر راه خدا صدقه به نیازمند بده، اسفند دود کن،یه سنگ نمک خوشگل بذار توخونه،یه قرآن کوچولو تو ماشین داشته باش،انشاالله بلا به دور باشه،

مامان طاها باورت ميشه دقيقا إز فرداي همون روز اتفاقات پشت سر هم افتاد بعدم اينا انقد ناجور هي گفتن ...

یسری دعا ها هستش تونت سرچ کنی حدیث اینا جواب میده خوبه

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
يه آبت الكرسي به ورودي خونه آويزون كن يعني طوري كه هركي ميخواد وارد بشه چشمش به اون بخوره

اتفاقا رو به رو زدم

خواندن چهار قل آیت الکرسی  و ان یکاد  و توکل ب خدا از شر چشم بد و حسود ....

چهار قل رو دائم بخونم؟

چهار قل رو دائم بخونم؟

بله ☺️

گوشه گوشه ی خونتون راه برید و بخونید 

نه ب خاطر اتفاقات اخیر ها

کلاآاااااا

مخصوصا قبل از آمدن مهمون 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من اعتقاد دارم،ولی نباید خودتو خیلی درگیر کنی،همیشه،سوره ناس وفاق بخون،لاحول ولا وسه تا صلوات وهفت ا ...

من اصلا اعتقاد نداشتم ولي انقد اتفاقات اين چند روز عجيب بود كه يهو اين به ذهنم رسيد جالبه كه گره ها هي كورتر ميشه😪😪😪