2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست

من که به چشم شور اعتقاد دارم یعنی این چند روزه شوهرم دوتا کار از دست داد امروزم ماشینش یهو دم در خراب شد دیگه روشن نمیشه میخواست درستش کنه ماشین تو دنده بود یهو حرکت میکنه کم مونده بود پاهای شوهرم بین دوتا ماشین بمونه پریده اینور خرده به ماشین همسایه اونم خرده به اون یکی حالا باید خسارتشونو بدیم از اینورم مشتریاش به جای نقد چک میدن یعنی دم عیدی خدا بهمون رحم کنه!! 😔

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
شاید کسی بدون اینکه بخوادعمدی چیزی به نظرش اومده باشه

اره مطمئن هستم حسود نيستن ولي ممكنه غير عمدي باشه

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله ☺️ گوشه گوشه ی خونتون راه برید و بخونید  نه ب خاطر اتفاقات اخیر ها کلاآاااااا مخصوصا قب ...

ممنون حتما

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
من اصلا اعتقاد نداشتم ولي انقد اتفاقات اين چند روز عجيب بود كه يهو اين به ذهنم رسيد جالبه كه گره ها ...

نه واقعا وجود داره من تجربه دارم،خودتو وخانواده را به خدا بسپار،به نظر من این دید بد آدم هاست ودوست ندارن کسی موفق بشه ووقتی موفق میشه هی میگن اوو چه خونه ای چه وضعی به هم زده از کجا اورده. اینا همه انرژی منفیه،

نه واقعا وجود داره من تجربه دارم،خودتو وخانواده را به خدا بسپار،به نظر من این دید بد آدم هاست ودوست ...

به نظرم اكثر مردم جوري شدن كه إز شادي بقيه شاد نميشن

حالا خدا رحم كرده مستاجريم اگه خريده بوديم چه ميشد

عزیزم حرز امام جواد رو بنویس بذار داخل یه پارچه ببند به بازوت..هم خودت هم خانواده..خیلی مجربه..منم ۸ روز دیگه عروسیمه...اتفاقای عجیب برام میفته..همینکارو کردم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه ها يه سوال دارم

پس اينايي كه انقد تو اينستا پست ميزارن هي اينور اونور و كلا خودشونو نمايش ميزارن چطور چشم نميخورن؟

از اعتقاد آدمهاست؟؟؟؟

اره واقعا پارسال برا ما سال بدی بود،

انشاالله امسال برأي همه خوب باشه آمين

ما كه چند ساله وضع و اوضاع همينه

انشاالله خدا رحم ميكنه بد به دلت راه نده مام هفته پيش يه سنگ از ساختمون كنده شد افتاد رو ماشين بابا ...

حالا واسه ما بعد عید دیدن داره فکر کنم بترکیم!!

پارسال که فقط یه مبلمون رو عوض کردیم بعد دید و بازدیدا که تموم شد خواستیم بریم بیرون یکم گردش ماشینمون خراب شد یه تومن هزینه گذاشت رو دستمون 200تومن سر هیچی جریمه شدیم، من باردار بودم خوردم زمین مایع بچه هی کم میشد شوهرم تصادف کرد و باز ماشینش خرج گذاشت رو دستمون و.... 

امسالمون که اینجوری گذشت خدا به سال جدیدمون رحم کنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
عزیزم حرز امام جواد رو بنویس بذار داخل یه پارچه ببند به بازوت..هم خودت هم خانواده..خیلی مجربه..منم ۸ ...

مرسي عزيزم حتما 

نگران نباش همه عروسا اين استرس رو دارن ولي انشالا حتما مراسمت خوب و خوش برگزار ميشه

من دو روز مونده به عروسي يه طرف صورتم ورم كرد😷به يه دارو حساسيت داده بودم مثل ابر بهار گريه ميكردم

ولي خدا رو شكر واسه عروسي خوب شدم

حالا واسه ما بعد عید دیدن داره فکر کنم بترکیم!! پارسال که فقط یه مبلمون رو عوض کردیم بعد دید و بازد ...

خب يه خروس قربوني كنيد

چه میدونم صدقه که دیگه جواب نمیده! 

ميگن خون خوبه اگه اطرافتون افراد تنگ نظر هست