2777
2789
عنوان

از وقتم گذشت ولی بیبیچک منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 38 پست
یعنی لقاح اتفاق میفته بتا تا حدودی میره بالا ولی به هرحال مشکل پیش میاد مثلا اختلالات کروموزونی بتا ...

اهان مرسی بابت توضیحت.انشاللع زود مامان میشی منم4روزازوقت پری گذشته

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
دی باردارب شیمیایی شدم بعد 6بهمن خونریزی کردم البته همون پریود شدید الان 7اسفند تموم شد هنوز پریود ن ...

من سر بچه دومم دوهفته از وقتم گذشته بود بی بی چک میزدم هی منفی میشد آخرش یه صبح با حالت تهوع بیدار شدم عید بود تمام روزو بدحال بودم فک میکردم مال خوردنای عیده ک معدم بهم ریخته ب اسرار زن عموی بابام بیبی چک مجدد زدم و مثبت شد ومن هم سکته هرو زدم چون موهامو دکلره کرده بودم ولی خدارو هزاران بار شکر ک یه گل پسر سالم بهم داد....

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر بچه دومم دوهفته از وقتم گذشته بود بی بی چک میزدم هی منفی میشد آخرش یه صبح با حالت تهوع بیدار ش ...

خوشبحالت😢منم دعاکن 

آره منفی بود.نمیدونم زودزدم یانه.ولی من تپش قلب دارم بی حوصلگی وخواب آلودگی دارم به نظرت علایم چیه؟

منم بیحوصلگی و خواب الودگی دارم صبح بتا دادم تیتر نه ها فقط مثبت منفی گفتن مشکوکه میخوای تو هم تبتر بتا بده

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
منم بیحوصلگی و خواب الودگی دارم صبح بتا دادم تیتر نه ها فقط مثبت منفی گفتن مشکوکه میخوای تو هم تبتر ...

ببخش هاتبتر چیه؟؟؟؟یکی هم میدونی گلم من اخه الان4ماهه پریودهام نامنظمه بخاطراون نمیتونم اعتمادکنم که باردارم

ببخش هاتبتر چیه؟؟؟؟یکی هم میدونی گلم من اخه الان4ماهه پریودهام نامنظمه بخاطراون نمیتونم اعتمادکنم که ...

اون اشتباه تایپی هست تیتر بتا عدد نشون میده ولی من تیتر ندادم فقط مثبت منفی دادم که گفتن مشکوکه

برا نامنظمیت دکتر رفتی؟برا نامنظمی من دوفاستون داده

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
اون اشتباه تایپی هست تیتر بتا عدد نشون میده ولی من تیتر ندادم فقط مثبت منفی دادم که گفتن مشکوکه برا ...

اهان .انشالله این ماه همه چشم انتظاره انتظارشون به پایان برسه