2777
2789
عنوان

از وقتم گذشت ولی بیبیچک منفیه

254 بازدید | 38 پست

این ماه خیلی توکل کردم به خدا با اینکه از وقتم گذشت ولی بیبی تست منفیه امروز 32سیکلمو تموم کردم

خدایا

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

پستولایک.ننکین

چندوقته از پریت گذشته بی بی رو مطمعنی درست زدی ی از بدی بهتره چون بی بی امکان اشتباهش هست

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو هفته تاخیر داشتی طبیعیه یا احتمال بارداریه یا هودمون بهم ریخته بعد 2 هفته کنترل کن یا میشی یا بارداری خبری هم نبود احتمال بهم ریختگی هورمون داری یا کیستی چیزی دکر از جون بی بی چک رو ول کن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزدلم  اصلا ناامید نباش.خدا  قصه هاشو  خیلی قشنگ مینویسه و همیشه بنده هاشو غافلگیر و شرمنده می کنه  .منم  دوسال پیش  حال  شمارو داشتم  یکسال تمام  انتظار حاملگی .....و هر بار  نومیدتر  از،قبل.

تااینکه وقتی  دل بریدم  و بیخیال  بچه  شدم  خدا غافلگیرم کرد و یه قرص  ماه  بهم  داد.

خدارو شاکرم  و شرمنده  از نومیدیهام.

پس توکلت  بالا  باشه  و دلت  قرص ، که  خدا  هم  واسه  شما  یه نی نی خوشگل  در نظر گرفته  اما  به وقتش !

پستولایک.ننکین چندوقته از پریت گذشته بی بی رو مطمعنی درست زدی ی از بدی بهتره چون بی بی امکان اشتباه ...

با قرص دوفاستون 26 روزه میشدم این ماه قرص نخوردم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
الان ماه پنجم هستم؟ماه چهارم بارداری شیمیایی شدم

دقیقا عینه منی منم امروز تست کردم منفیه 5 روزم از وقت پریودم گذشته با این تفاوت که من بچه نمیخوام و ایودی دارم 😕

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

اگه سقط داشتی طبیعیه سر موعدت نشی و تا چند ماه بهم ریختگی داشته باشه که اگه قبل مرتب بوده الان بهم ریخته شده و از 3 ماه بیشتره باید دکتر بهت دارو بده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خب خيلي وقت نيست

بارداري شيميايي هم نشونه خوبيه به زودي باردار ميشي ايشالا

منم سه ماه پيش شيميايي باردار شدم قبلشم سقط داشتم

الانم باردارم 

نگران نباش 

مُردم اندر حسرت فهمِ درست

یعنی تازه تز بارداری شیمیایی گذشته؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
تا دو هفته تاخیر داشتی طبیعیه یا احتمال بارداریه یا هودمون بهم ریخته بعد 2 هفته کنترل کن یا میشی یا ...

نتردام جان تو تاپتیک اون خانوم نوشتی که چرامن ازش طرف داری میکنم میخواستم جواب بدم که تعطیل شد.من میگم گناه داره شاید راسته اخه باورنمیکنم که یه نفراونقدربی کارباشه که بشینه اونارو بنویسه

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
عزیزدلم  اصلا ناامید نباش.خدا  قصه هاشو  خیلی قشنگ مینویسه و همیشه بنده هاشو غافلگیر ...

چه عالی ،خدا حفظش کنه