2777
2789
عنوان

بانوآرتمیس

301 بازدید | 19 پست

بانوآرتمیس لطفا به نی نی سایت برگرد و برامون تاپیک بزن..قطعا این چند سال رشد های زیادی داشتید و مث همیشه حرف های خوبی برامون داری که باعث رشد ما هم میشه.

خسته شدیم از بس چک گردیم و نیومدی....

لطفا بیا و برامون تاپیک بزن مشتاقانه منتظرتیم

کیه این شخص؟

راستی دیدن این متن بی دلیل نیست تاپیک آخرم نذر ذکر یاحسین"ع" حتی یه دونه شرکت کن انشاالله حاجت روا شی🖤وقت زیادی ام نمیبره

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و مانترا ی عزیز با تحلیل فوق العاده شون از کتاب خرد جهان و تجربیات ِ خودشون

عالی بودن هردو عالی عالی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
@بانوآرتمیسسسس‍

این نیست

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عالی بودن هردو عالی عالی

ای کاش دوباره برگردن و برامون تاپیک بزنن..بی‌صبرانه منتظرم بهشون دسترسی ندارم فقط میتونم ارتعاش شو بفرستم   بلکه به دلش بیفته

این نیست

واقعا زدم فقط همین اومد بالا 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

آره خیلی خیلی مشتاق اومدنشم. یه نذری چیزی بکنید شاید پیداش شه. بانو آرتمیس یه دونس اونم واسه نمونس

خیلی خیلی مراقب بچه هاتون باشید، توکوچه تنها نرند، تو کوچه بازی نکنند. دزدی بچه زیاد شده و تو اخبار نمیگند که مردم نترسند. مراقب باشید و مدام آیه الکرسی بخونید و بهشون بدمید.وظیفه من اطلاع رسانی بود.منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

تاپیکاش پاک کرده؟ چیزه خاصی نداره

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
واقعا زدم فقط همین اومد بالا

من تگ کردم 

تاپیک عقل و بی عقلی 

صمیمیت ممنوع ‌ و بت خانواده را بشکنید 

و هر خانمی باید بخونه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد