2777
2789
عنوان

خواستگاری همچین دختری میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 28 پست

پسرخاله‌ی من عاشق یه دختر شده

حالا دختره چطوره؟

چهارتا برادرش باهم بی‌سواد (فقط کلاس اول نهایت پنجم) و توی یه خونه‌ی خراب زندگی میکنن که اتاق نداره و ۲۰ متر اتاقک خونه‌اس که باهم همه اونجان

یکی از برادرا که کلا شیزوفرنی داره بقیه هم افسردگی حاد دختره هم توقف بلوغ داشته یعنی کلا بنده خدا اندازه‌ی یه دختر ۱۶ ساله حالیشه (۳۵ سالشه)

ولی با تمام این‌ها عاشقشه!

فکر کن همه دچار بیماری روانی هستن و اگه بیمارستانی متوجه بشه ممکنه بستری کنه اونارو اونوقت شرایط دختر شما که خیللللللی بهتره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنیک لاعلاج نیست و الان اکثر جوونا و نوجوونا دارن

باید ببینیم مشکلش از کجاست اگر قرار باشه گ پسر یا بردارم مث اون شه ن ولی اگر کمک کنه ب خوب شدن حال دختر اره. اول باید مسکلش حل بشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نه

چرا میگم نه چون این خانوم بعد ها تو زندگی بچه دار بشه چون میگید ارثی هست ممکنه بچه هم اینجوری بشه

یا ممکنه به بچه یا کسی آسیب میزنه 

از چیزهای کوچیک نباید گذشت 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چقدر مثل منه دختره اره ارثیه و و حالت جنون به ادم دست میده

الهی زودتر خوب شی عزیزم

چه حسی بهتون دست میده؟

من دوستم همین جوری میشد خیلی حالش بد میشد حس خفگی بهش دست می‌داد 

الهی زودتر خوب شی عزیزمچه حسی بهتون دست میده؟من دوستم همین جوری میشد خیلی حالش بد میشد حس خفگی بهش د ...

فداتشم ‌‌❤️

خیلی بده خیلی خیلی تو عصبانیت طرف ظرفیت اینو داره طرفو بکشه....

جیغ همراه با خود زنی لرزش بدن خفگی ...

فداتشم ‌‌❤️خیلی بده خیلی خیلی تو عصبانیت طرف ظرفیت اینو داره طرفو بکشه....جیغ همراه با خود زنی لرزش ...

به حق عاشورا انشاءالله دیگه تجربه اش نکنی و خوب بشی

الهی ب حق این روز عزیز تمام مریضها شفا پیداکنن

دست هیچ کسی جلو کسی دراز نشه

مالی رو فقط نمیگم 

حتی احساسی

دلی شکسته نشه انشالله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
منم پنیک دارمچیز عجیبی نیستچند دقیقه نفست میگیره و کم کم ب حالا عادی برمیگردی

پنیک تنها منظورم نیست عزیزم وگرنه خیلیا این اتفاق براشون میوفته و یه جورایی عادیه

اینی که میگم یه مشکل روانی ارثی دارن

خودشون و باباشون میرن تراپیست 

قرص و اینجور چیزا مصرف می‌کنه

خیلی جدی تر از پانیک