یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی اگه ازم نظر بخواد میگم اگه میتونی حامی دختره باشی کنارش باشی تا حالش بهتر شه ازدواج کن نه اینکه سرزنشش کنی و بدتر روحیه شو بهم بریزی
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
باید اخلاقاش و اینا خیلی بررسی شه، از اینا نباشه که قاطی کنه و عصبی بشه
چون هم رو تربیت بچه ها هم رو زندگی زناشویی خیلی تاثیر میذاره
اگر این مورد بررسی بشه اوکی باشه، خوبه
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مردم اصولاً دنبال دردسر تویی شروع نیستن خب اگه بگید برای برادر یا پسرتون حقیقتو میگم اگه بخوان پیشنهاد بدم یا تایید کنم نمیکنم حالا اون بنده خدا ممکنه خیلی خوب باشه ولی خب چیزیه که به چشم میاد