2777
2789
عنوان

خواستگاری همچین دختری میرین

381 بازدید | 28 پست

خانواده خوبی داره 

قیافه اش هم معمولی 

مشکل روانی و این‌جوری چیزا داره منظورم این نیست دیونه ستا

طفلی پنیک میشه و فکر کنم ارثیه و هر چند روز یه بار میره تراپیست و قرص و اینجور چیزا میخوره

اگه داداش یا پسرتون بگه میرین خواستگاریش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه من واقعا تو کار داداشم دخالت نمیکنم،

ولی اگه ازم نظر بخواد میگم اگه میتونی حامی دختره باشی کنارش باشی تا حالش بهتر شه ازدواج کن نه اینکه سرزنشش کنی و بدتر روحیه شو بهم بریزی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

باید اخلاقاش و اینا خیلی بررسی شه، از اینا نباشه که قاطی کنه و عصبی بشه

چون هم رو تربیت بچه ها هم رو زندگی زناشویی خیلی تاثیر میذاره

اگر این مورد بررسی بشه اوکی باشه، خوبه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ولی بستگی داره ب آدمش

شاید این دختر انقدر ارزش داشته باشه که حالا این یک عیب رو چشم پوشی کنیم

هرکسی عیبی داره

هیچکس کامل نیست

پانیک مشکل روانی نیس! یه حمله عصبیه… 

و شاید این خانم با عشق و محبت شریک زندگیش رفته رفته بهتر بشه و خوب شه

واقعیتش در زندگی واقعی نه 

مردم اصولاً دنبال دردسر تویی شروع نیستن خب اگه بگید برای برادر یا پسرتون حقیقتو میگم اگه بخوان پیشنهاد بدم یا تایید کنم  نمیکنم حالا اون بنده خدا ممکنه خیلی خوب باشه ولی خب چیزیه که به چشم میاد 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚