2777
2789
اسمش و اسمت ؟😁

میشه منم بپرسم؟اسم‌نمیگم‌ولی‌لطفا با ماهمون بگو مهربانو❤️

خودم متولد ابان طرفم متولد شهریور

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گلم با اسم دقیقه ولی چشم حس میکنم ازت خوشش میاد براش جالبی

مرسی عزیزم لطف کردی 

فک میکنی کی بریم تو رابطه؟(هنو تو رابطه نیستیم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

خودم نجمه،شوهرم علی،اون زنه هم هانیه

اوه واقعا حسم میگه از این سلیطه های پر روعه حواست باشه شوهرت باهاش رابطه جنسی که داشته ؟ اگه نداشته هم شاید یه اتفاقایی بیوفته حسم به بارداریه

اوه واقعا حسم میگه از این سلیطه های پر روعه حواست باشه شوهرت باهاش رابطه جنسی که داشته ؟ اگه نداشته ...

بچه داره ازش،پنج ماهه س،میره بیرون اززندگیم؟خیلی سلیطه وپرروعه

اوه واقعا حسم میگه از این سلیطه های پر روعه حواست باشه شوهرت باهاش رابطه جنسی که داشته ؟ اگه نداشته ...

سلام عزیزم میشه بگی خونه ای که توشیم ارثیه مال ما میشه? وبنظرت میتونیم پولشو بدیم یانه 

عزیزم میشه اسمم رو نگم ماه تولد خودم آذر ماه تولد طرف رو ندارم میشه بگید 

2790
2778
2791
2779
2792