2777
2789
بچه داره ازش،پنج ماهه س،میره بیرون اززندگیم؟خیلی سلیطه وپرروعه

شوهرت ارثی یا ثروتی چیزی داره ؟ اگه داره بچه رو کلا میسپره شما بزرگ کنید میره که ازدواج کنه بعدا از طریق اون بچه به پولش هم برسه ... اگرم که نه شاید متاسفانه بمونه از این سمج هاست که میخواد از یک طرف هم شمارو از میدون به در کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کسایی تو خونه زندگی میکنن علاوه بر شما و اینکه تو کدوم شهر هستین

خوزستانم دقیقا سوسنگرد فقط ما همه خونه دارن فقط ما واون یکی داداشش که بازمستاجره قراره خونه برادوتامون باشه ولی خواهرش ارثشونو خواستن ومن ترسم ازاینه که نتونیم مبلغ وکامل بدیم توانایشونداریم 

آره میگن دوسالی یه شوهرعوض میکنه

وای این دیگه کیه😂🤦🏻‍♀️ ببخشید واقعا اما شوهرشما آخه چرا به یه همچین هرزه ای بها داده از ۸ تا ازدواجش دیگه همه چی پیداست ... شما اگه بچه دارین از بچه تون استفاده کنید شوهرتون رو بترسونید یکم تهدید کنید که اون زن رو حذف کنن

ممنون عزیزم ی خواهر دارم اسمشه ام البنین باپسرعموم که اسمش رضاست ازدواج میکنه یانه

فداتشم ... نه حسی میکنم ازدواج نمیکنن شاید شاید هم یه نامزدی شکل بگیره بهم بخوره