2789
عنوان

یادش بخیر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 203 پست
ازبس از دفترامون برگه میکندیم آخرش دفتر ۸۰برگمون میشد۱۰برگ  حاشیه دفترمونو با مداد یا خدکار قر ...

اره . میگفتن فردا صدتومن بیارین . تو خونه دعوا میشد . بابام ب مامانم میگفت برو مدرسه شون بگو این چه وضعیه هرروز میگن پول . اونوقت بچه های حالااااااااااا ☺☺☺ با چه هزینه های تحصیل میکنن . واقعا ب ما میگن نسل سوخته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقدر خوشمزه بودن،قدیما خوراکیها میوه ها همه چی خوشمزه تر بود الان مزه کاه میده همه چی،

دقیقا به این دقت کردی چقد قدیما خوشمزه بود همه چی ؟ ما بابام سه کیلو نارنگی ظهر میخرید می اورد شب که خودش می اومد بخوره دیگ هیچیش نبود . همه رو ما خورده بودیم . یا آلوچه . انقد میخوردیم ک زبونمون شرحه شرحه میشد 😆

اره . میگفتن فردا صدتومن بیارین . تو خونه دعوا میشد . بابام ب مامانم میگفت برو مدرسه شون بگو این چه ...

کمک به مدرسه زوری😐

نداند به جز ذات پرودگار...که فردا چه بازی کند روزگار....روزای خوب میاد😊
وای من میرفتم تو بوفه مدرست کمک مستخدم مدرسه بعد که اون نبود خوراکی میخوردم میگفتم بالاخره هر کارگری ...

وای منم از اینکارا کردم به پول اون موقع ها میشه ۲تومن بیاید به روز حساب کنم بندازم صدقه خوب شد یادم انداختی 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼

اون موقعا خیلی خوب بود.

بچگیا عروسیا بازی تو کوچه همش باحال و خاطره انگیز

خیانت خیلی کم بود طلاق کم بود تجاوز کم بود حریم و حرمت بود.بزرگ و کوچیک بود امنیت بود.

الان هیچکس نمیتونه بچشو با خیال راحت بذاره بره یک ساعت تو کوچه بازی.از بس اتفاقای بد زیاد افتاده.

کاش خودمون که نه حال و اوضاع جامعا برمیگشت مثل اون موقعا میشد.

من یه بار از این چرخ و فلکا سوار شدم تا سه روز سرم گیج میرفت😀 اون بالا وقتی میچرخیدم به... خوردن افتاده بودم 😅 5 یا 6 سالم بود

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
وای منم از اینکارا کردم به پول اون موقع ها میشه ۲تومن بیاید به روز حساب کنم بندازم صدقه خوب شد یادم ...

من حسابم بی از اینا میشه

اون موقعا خیلی خوب بود. بچگیا عروسیا بازی تو کوچه همش باحال و خاطره انگیز خیانت خیلی کم بود طلاق ک ...

دقیقا منم همینو میگم . ما تز صب تا شب تو کوچه بازی میکردیم . حالا خداییشم از کوچه بیرون نمیرفتیم میترسیدیم .‌ ولی الان اصن نمیشه یه ثانیه ام غافل شی از بچه ات