عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
از لحاظ روحی داغونمبچه دار نمیشیم برامون دعا کنید عشقا
بهتر باشی عزیزم حتما
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
کم خونی شدیددد... الانم که درد دندونم بهش اضافه شده خدا رو شکر اصلاروحی هم که یه کلکسیونه
بهتر باشید
ولی همیشه بدتر هم وجود داره خداروشکر همینه بازم
وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
فیبرومیالژیا و سندروم خستگی مزمن. سال هاست دارم.خوش به حال هر کس بیماریش رد میشه و مزمن نیست. اونا و ...
چیه عزیزم این بیماری توضیح کوتاه میدی