2777
2789

بگید 

برای همه بیماران هم دعا کنید 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدنا چقدر دندون همه خراب میشه

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

از لحاظ روحی داغونمبچه دار نمیشیم برامون دعا کنید عشقا

بهتر باشی عزیزم حتما

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

کم خونی شدیددد... الانم که درد دندونم بهش اضافه شده خدا رو شکر اصلاروحی هم که یه کلکسیونه

بهتر باشید 

ولی همیشه بدتر هم وجود داره خداروشکر همینه بازم 

جدیدنا چقدر دندون همه خراب میشه

این بیماری حساب نمیشه همه خرابه 

این بیماری حساب نمیشه همه خرابه

ولی حس میکنم خیلی بیشتر شده حتی سن پایینا

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

ولی حس میکنم خیلی بیشتر شده حتی سن پایینا

درسته من الان ۲۲ سالمه چقدر دندونام داغون

فیبرومیالژیا و سندروم خستگی مزمن. سال هاست دارم.خوش به حال هر کس بیماریش رد میشه و مزمن نیست. اونا و ...

چیه عزیزم این بیماری توضیح کوتاه میدی