2777
2789
عنوان

پریودم

67 بازدید | 8 پست

پریودم همراهش ترشحات هم دارم اینم بگم مجردم و ۱۷سالمه خیلی میترسم الان پریودیم کم شده تموم شده رفتم چک کردم هم ترشحات داشتم هم خون دیدم اینم بگم از وقتی پریود شدم همراهش ترشحات هم دارم ☠️💔

چراااا

🐣✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ینی بین این پریود و پریود بعدیت ۱۲ روز بود ؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
نمیدونم فقد میدونم دفعه پیش ۱۸دهم شدم ایندفعه ۱۱یا۱۲دهم

در حد چند روز جلو افتادن اشکال نداره

بزار ببین ماه بعدی چی میشه 

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
در حد چند روز جلو افتادن اشکال ندارهبزار ببین ماه بعدی چی میشه

باش فقد میگم این ترشحات هنگام پریودی دلیلش چیه اینم بگم بی رنگ و بی بو و شفافن همراش خون هم دیدم فهمیدم هنوز پریودیم تموم نشده 

🐣✨

باش فقد میگم این ترشحات هنگام پریودی دلیلش چیه اینم بگم بی رنگ و بی بو و شفافن همراش خون هم دیدم فهم ...

اگر بیرنگ و بو نداره طبیعیه پیش میاد نترس

اما اگر بوی بدی میداد و یا تغییر رنگ داشت پیگیری کن