2777
2789

چند روز بعد از اولین بارِ دیدن تماس گرفت و درخواست خواستگاری رسمی کردن؟

آیا قبل از تماس گرفتن تحقیق کردن درباره خودتون با خانوادتون؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از اولین بار دیدن دیدم شماره هم. رو میگیرن چند روز دوهفته باهم صحبت میکنن دوباره همو میبینن بعد ...

خب ما رسم نداریم هیچی نشده شماره بدیم. 

یعنی اول خودمون همو میبینم بعد خانواده ها کامل اوکی میشن و بررسی میکنن.

ما قرار گذاشتیم همراه مامانا همو دیدیم ولی سه روزه هنوز زنگ نزدن 

خب ما رسم نداریم هیچی نشده شماره بدیم. یعنی اول خودمون همو میبینم بعد خانواده ها کامل اوکی میشن و بر ...

اتفاقا باید شماره رد بدل می‌کردید تا بی تابیش بیشتر میشد واست ولی اینجور مواقع باید تا تنور داغه بچسبی همون سر دو هفته بهش میگفتی جدیش کنه تا بتونی‌تو دوران شناخت تو فضای صمیمی تری پیش بره.

البته این واسع وقتیه که طرف به دلت بود 

اتفاقا باید شماره رد بدل می‌کردید تا بی تابیش بیشتر میشد واست ولی اینجور مواقع باید تا تنور داغه بچس ...

طرف به دلم بود 

درخواست شمارمو از خواهرش کرد 

خواهرشم گفت نه دختره راضی نیس شمارشو بدمت و.. 

آخه من به خورده مغرورم مثلا... ولی خدایی راضی بودم کاش میداد 

الآنم دیگ نمیتونم چجوری شماره بدم موندم تو خماری

واسه من یه روز شده چیکار کنم فقط می‌دونم اسم و اطلاعات پدرو مادرمو از واسطه گرفت

تازه یه روز شده همش ....فک کردم چقدد یکم صبر کن حتی میتونی به آبجیش بگی دوس دارم قبل از جدی شدن یکم شناخت بیشتری از داداشتون داشته باشم  ولی با صبحت رسمی و حفظ حریم با تلفن .چون هر آدمی بلاخره ملاک ها و معیار های خودشو داره واسع زندگی مشترک