2777
2789
عنوان

پسری که یک ماه سابقه زندان داره

173 بازدید | 12 پست

شرایطش ایده آله

چندسالی از سابقه زندانش گذشته و مشمول مرور زمان شده و تو سیستم پاک شده و گواهی عدم سوپیشینه میدن بهش

سالمه و اهل چیزی نیست

اون سابقه کوچیک هم بعلت زنگ زدن و تماس به یک خط سرقتی بوده که ایشون تا اثبات بی گناهیش و تبرئه شدنش ۲۱ روز حبس بوده

بقیه شرایطش خوبه و به دلتون نشسته

بهش بله میگین ???

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم قبول نمیکنم به هیچ وجه اون سابقش از بین نمیره بعدم ممکنه تو اون ۲۱روز چیز های زیادی از بقیه ...

گواهی،سو پیشینه میدن بهش

هیچ مشکلی نیست

چون جرائم غیر خشن بوده و تبرئه شده

درمورد زندان رفتنش بیشتر تحقیق کن 

در ضمن فکر نکنم سوءپیشینه پاک بشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اره مشکلی نداره که اگر دقیقا همین که میگین باشه 

همسر منم دو هفته زندان رفته چون فکر یک نفر را پایین آورده بود 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»