2777
2789
عنوان

نمیدونم آخه من چه عن خاصیم آخه

98 بازدید | 1 پست

که انقد داداشم و بابام و مامانم و همه ی دنیا روم حساسن

من خودم گوشی م سوخته کاری داشته باشم با گوشی مامانم انجام میدم بعد توی گوشیه مامانم اینستا ریختم چندین سال پیش با اسم و اکانت خودش و خانواده رو فالو داره حالا چند وقتیه مامانم گفت اکانتو اگه میخوام بردارم برای خودم گفت که من خیلی اهل اینستا نیستم بعد. اجازه دادم با همین وجود که اکانت مال منه روی گوشی مامانم بمونه داداشم و همه هم سر میزنن بهش چون گوشی مامانمه کاری داشته باشن امروز دیدم داداشم اسم مو برداشته ی حرف fگذاشته جاش انقدی عصبانی شدم که دلم میخواد مغز داداشم و بگیرم بکوبم تو دیوار حالا دیروز خیر سرم پیج ی مشاور و سرچ میکردم آیدی پیجش مهدی نمیدونم چی بود بخاطر همین چند تا اکانت دیگه م توی سرچا آورد زدم روش اومده بهم میگه کی بهت پیام داده؟ مهدی این پسره گیه؟ بخدا دیگه خل شدم خل اصلانم اهل این چیزا نیستم ولی دیگه شورشو دراوردن ،بعد از ده سال ی استوری گذاشتم که راجب وطن پرستی بود داداشم اومده میگه این چیه پاکش کن آخه تورو سننه هویجججججح بعد خودش می‌ره آخرش ی خرابو میگیره ک جرات نداره زری بزنه

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

چندسالته؟ به پدرت نزدیک شو و باهاش صحبت کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••