2777
2789

تا چند ماه پیش خیلی حس مضخرف خلا عاطفی داشتم دوستام همه نامزد یا در شرف ازدواج بودن و عملا هیچ دوستی نداشتم و تنها میرفتم اینور اونور 

مدرسه همه ازدواج کرده بودن و بعضیا بچه داشتن 

اینکه خاستگار نداشتم ولی خواهر کوچیکم کلی خواستگار داشت کلی تو خونه شرم زدم میکرد 

دلم خیلی گرفته بود همیشه دوست داشتم برم گلزار شهدا ولی خجالت می‌کشیدم یه جورایی وسط شهر بود ممکن بود آشنا ببینه و به زخم زبون ها اضافه بشه 

یه روز ظهر ساعت ۲ دلو زدم به دریا رفتم گلزار شهدا درد و دل کردم‌ گریه کردم 

به هفته نکشید که یکی حسابی پاپیچ شد و با اینکه هر دفعه رد میشد (بلاخره از تو گوشی نمی‌تونستم اعتماد کنم و بلاک میکردم ) ولی دفعه بعد یه جوری سر راه هم قرار می‌گرفتیم اونم کاملاااا اتفاقی 

حالا حدود ۶ ماه تو رابطه ایم تو این مدت خیلی فراز و نشیب داشتیم ولیی یه مشکل خیلی بزرگ داریم اونم تفاوت خانواده هاست اونا ازاد خیلی آزاد 

و خانواده من فوق مذهبی 

چیکار کنم خودش هم فهمیده ولی نمیتویم ارتباط رو قطع کنیم 

من یه بار خدافظی کردم کلا بلاک ولی نذاشت و دوباره برگشتیم

من با اینکه سخنم بود کلی بهش بی مهری و بی محلی کردم ولی بازم نه من تونستم نه اون 

دیگه سپردم به خدا برا جفتمون دعا کنین لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم من گناه ندارم ینی؟منم دوسش دارم بوخدا

خب ادامه بده 

پسرم درک میکنم 

خودم بعد سه ماه دختره ناگهانی گفت نه.. افسردگی گرفته بودم 

آقا هستم🙍‍♂در آستانه ی پیری گلایه از شبه ..

اگه رابطه خیلی سخت شده و به جایی رسیده که نمیدونی چیکار کنی، یه مقدار فاصله بگیر تا بتونی تصمیم بهتری بگیری. خیلی از وقتا فقط زمان می‌تونه تکلیف رو روشن کنه. در مورد تفاوت‌های خانواده هم، باید واقع‌بین باشی. اگه همچنان نمی‌تونی با شرایط کنار بیای، ممکنه به مرور زمان بهتر باشه که یه تصمیم جدی بگیری. در نهایت، هرکسی مسئول خوشبختی خودش هست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!