2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه . . .

301 بازدید | 38 پست

خانما دوستم دو ساله ازدواج کرده و ازدواج دومش هست . شوهر واقعا و عاشقانه و از ته دل دوسش داره خودم به چشم دیدم . دوستم دیشب تو اینستاگرام دیده که شوهرش زیر پست یه خانم با حالت مسخرگی چرت و پرت نوشته . مثبت ۱۸ نه ها . دوستم به شوهر گفته اینا چیه . اونم عصبی شده گفته داری منو کنترل میکنی ؟ دوستم خیلی ناراحت بود گفتم سخت نگیر مرد دیگه یه لحظه شیطون گولش زده . گفتم دیگه به روش نیار عادی باش . به نظرتون خوب گفتم ؟ اخه نمیتونه قهر کنه و بزاره زندگیش بهم بخوره . شوهرش هم اصلا طاقت قهرشو نداره واقعا عصبی میشه از کم محلی دوستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خوب گفتی. حالا اقاهه هم ی شیطونی کرده خیلی نباید سخت گرفت.خدایی نکرده با خانومه ارتباط ک نداشته 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
ن خوب گفتی. حالا اقاهه هم ی شیطونی کرده خیلی نباید سخت گرفت.خدایی نکرده با خانومه ارتباط ک نداشته&nb ...

سوهرش شروع کرده به کولی بازی که من ننوشتم . تو به من شک داری . خسته ام کردی . از این‌حرفا

بستگي به حساسيت دوستتون داره مثلا شوهر من جرات نداره از اين كارا بكنه تازه اگر ببينم اجازه نميدم بهم بگه " داري منو كنترل ميكني" تا قبليكه اينو بگه آنچنان بلايي سرش در ميارم كه مرغاي آسمون به حالش گريه كنن 

اگر حساسيتش بالاست بهتره خط قرمزاشو براي همسرش روشن كنه بهتر بود دوستت ميگفت كنترلي در كار نيست كور نيستم دوتا چشم دارم دارم ميبينم چي نوشتين !!!!! بعدم سر سنگين ميبود تا متوجه اشتباهشون بشن

دست پیش گرفته پس نیوفته  گفته چرا دنبال من راه میوفتی تو گوشی  گفته میدونی که اهل این کا ...

دوستتون نازشو كشيده؟؟؟؟؟

خب اشتباه محض كرده آقا اشتباه كرده برعكس ايشون به پاش افتاده

يكم خودشو بگيره بابا سنگين باشه 

يعني چي ميدوني اهل اين كارا نيستم پس ايني كه واسه دختر نامحرم نوشته چي بوده؟؟!!!!

بستگي به حساسيت دوستتون داره مثلا شوهر من جرات نداره از اين كارا بكنه تازه اگر ببينم اجازه نميدم بهم ...

اخه شوهرش از ترس اینکه دوستم ترکش نکنه گفته من ننوشتم ببین‌گوشی دست کی بوده نوشته . گفتم که دیوانه وار وابسته اس به دوستم . بخاطر همین دوستم تو دلش گفته بزار یه پرده حیا بینمون بمونه گفته اره میدونستم کار تو نیست . چون دوستم گفته بوده اگه چیزی ببینم ترک ات میکنم 

دوستتون نازشو كشيده؟؟؟؟؟ خب اشتباه محض كرده آقا اشتباه كرده برعكس ايشون به پاش افتاده يكم خودشو بگ ...

وه گفته همسر دوستش ناز دوستشو کشیده عزیم 😅ریلکس ریکس ریکستر گلم😳😳

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕