2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
دوست داشتن و عشق شوهرش واقعا به اطرافیان ثابت شده اس . تو این دو سال هم چیزی ندیده ازش 

عزيزم تا حالا نديده از اين به بعد ديده خب 

سوال شده براش سوال كرده حقم داشته

اتفاقا به دوستتون بگين محكم و جدي و قاطع حرف بدن و و موضعش و كامل و جدي مشخص كنه

شيطوني كرده يعني چي ؟؟؟ دوستتون خط قرمزش اينه كه حتي همسرش با دختر نامحرم و غريبه در فضاي مجازي بحث شوخي و باز نكنه مگه زنش نيست كه با اون دختر شوخي ميكنه و وقت ميگذرونه !!!! همه چي از يك شوخي ساده شروع ميشه ديگه !

دوستتون نازشو كشيده؟؟؟؟؟ خب اشتباه محض كرده آقا اشتباه كرده برعكس ايشون به پاش افتاده يكم خودشو بگ ...

واقعا خودمون موندیم . خیلی پسره اقایی . نمیدونیم چطور شده اینو نوشته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وه گفته همسر دوستش ناز دوستشو کشیده عزیم 😅ریلکس ریکس ریکستر گلم😳😳

آهان برعكس فهميدم اعصاب نميزارن برام كه 

اعصابم الان خيلي بهم ريخته 

حيف شوهرم مريضه ورگرنه ميرفتم از خواب بيدارش ميكردم با اون دعوا ميكردم😡😡😡😡😡😡

نه شوهرش ناز کشیده 

خوبه فكر كردم برعكسه با خوبه ناز ميكشه

خب خوبه پس خيليم مرده پرو و وقيح نيست

به اشتباهش پي برده

دوستت بايد ناراحتيشو ابراز كنه و خط قرمزشو خيليييييي قشنگ مشخص كنه تا ديگه از اين اشتباهات بزرگ نكنه😡😡😡😡

آهان برعكس فهميدم اعصاب نميزارن برام كه  اعصابم الان خيلي بهم ريخته  حيف شوهرم مريضه ورگ ...

تو بیخود میکنی داداش منو از خواب بیدار میکنی عجب عروسی شدی پررو برو مشت بزن تو دیوار سرتم بکوب توش 😤😤😤😤😤

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
خوبه فكر كردم برعكسه با خوبه ناز ميكشه خب خوبه پس خيليم مرده پرو و وقيح نيست به اشتباهش پي برده د ...

اره امروز بهش گفته که مطمئنم کار تو نیست و از این حرفا . هندونه گذاشته زیر بغلش 

به نظرتون چیکار کنه بچه ها

فقط یه کوچولو یه ریزه تا چند روز سردو بیمحلی کنه حله واسه اینجور شوهرا جواب میده👌👌

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

ولی چه شوهر جلفی داره   مطمینا  اب ندیده و شناگر قابلی هست. اما خب بیچاره دوستت  نمیشه بهش گفت  که شوهرت  کار جلفی کرده ولی   توصیه اینکه حالا یه چیزی  گفته و حساس نباش هم درست نیست چون  یه چیزی گفته درد اور برای دوستت که  چیزی کوچک هم نیست و این رفتارها  نشان از پنهانکاری مرد  داره و خطرناک هستن ولی خب   دوستت   باید ازش بخواد  شوهرش  دست از مخفی کاری برداره و متلک گویی هم نداشته باشه و اینجور نت نویسی  کاری زشت هست  که بهتره دوستت بگه  رفتارت زننده بوده و دوست ندارم  پای هر پستی  خودتو کوچک بشماری و چون دیده نمیشی  ارزشتو پایین میاری و در نظرم حقیر میشی اگه ادامه بدی .بلکه شوهرش از خواب خرگوشی بیدار بشه و دیکه همچین کامنتی نذاره .در پست هر شخصی.

خوب بابا برخورد كرده اينا رو از اول بگو آدمو الكي حرص ميدي

دوستم خیلی معمولی گفته این چیه . اونم گفته نمیدونم من ننوشتم . دوستم گفته این اکانت توئه . که شوهر داد بیداد کرده گفته تو به من شک داری . دوستمم گفته من اگه بهت شک داشته باشم اصلا باهات زندگی نمیکنم گفته من تو این چیزا روت قسم میخورم . تا امروزهم بی محلی کرده شوهرش دیوونه شده . گفته سرد نباش باهام 

ولی چه شوهر جلفی داره   مطمینا  اب ندیده و شناگر قابلی هست. اما خب بیچاره دوستت  نمیش ...

شوهرش اصلا جلف نیست . تاحالا موقع حرف زدن تو چشمام نگاه نکرده شاید باورتون نشه موقع خواب باید سی دی قران بزاره و با اون بخوابه . نمازش سر وقته