2777
2789

مثلاً خود من همیشه میگفتم بیمارستان تابستون برای چی بازه ؟ مگه کسی ام تو این فصل سرما میخوره ؟( انقد کوته فکر بودم که فکر میکردم مریضی فقط سرما خوردگیه اما کاش واقعا اینطور بود ) 😬😮‍💨😮‍💨😮‍💨

شما چی 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

فک میکردم نمیشه رو آدمای عادی کراش داشت فقط سلبریتی ها😅

البته برای همون موقعه هاست که کراش داره افتاده بود تو دهن مردم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه برادرا با خواهراشون باید ازدواج کنن 

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

فکر میکردم زن و مرد که ازدواج میکنن میشینن دعا میکنن بچه دار میشن بعد😐😐

واییییییی 🙂😂😂😂😂

یکی از فوبیای من این بود ک پدر و مادرم یهو تبدیل ب غول بشن من چ خاکی بسر کنم😁🥹

وای منم همش فکر میکردم مامانم جادوگره یواشکی همیشه نگاهش میکردم منتظر بودم شکلش عوض شه😂😂😂😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

فکر میکردم گربه ها اگه از ارتفاع بیوفتن روی چهار دست و پا فرود میان روی زمین دوتا گربه رو تلف کردم س ...

😑😂

یا خدا کاش واقعیت نداشته باشه 

اینکه  بچه  ها  چطور به  دنیا  میان 

که  لک  لک  ها   میارن 

میگفتم  چطور   میارن  اونا   نمیوفته  اگه  بچه  تکون   بخوره   میوفته  

مامانم   هم  میگفت   بچه  های  شیطون  رو  با  اتوبوس  میرسونن😂😂

حالا  تصورم  هم   از  رانندگی  لک لک   بماند