2777
2789

من خیلی مذهبی بودم. درسته که درست و حسابی نماز نمیخوندم ولی همیشه خدا رو مد نظر داشتم. الانم مد نظر دارم. خیلی جاها میتونم به نفع خودم دروغ بگم یا پشت سر کسی غیبت کنم ول حتی گاهی واقعا دلم میخواد اینکارو کنم ولی انجامش نمیدم. شاید بخاطر خدا شایدم بخاطر اخلاقیات

مشکل من اینه که نمیتونم نماز بخونم. قلبا علاقه ای ندارم. خدا رو هم از سر ترس یا اجبار دوست دارم. یعنی به خودم میگم دوست دارم ولی راستش بی حسم.

گناه هم زیاد دارم. گناهان در خلوت(که شاید بدونید چیو میگم) یا نماز نخوندن و گاهی روزه نگرفتن و حجاب نداشتن و بی احترامی به والدین و بد اخلاقی.

گاهی بشدت دلم رقیق میشه و نماز از ته دل میخونم کلی گریه میکنم کلی دعا میکنم که خدا اینبار منو به خودش علاقمند کنه. از ته دلم میگم خدایا عشق خودت رو تو دلم بزار. ولی یه چیز موقتیه، بعدش بازم میرم سراع همون بیحسی همیشگی‌. همون بیخیالی همیشگی. شایدم کارای خوب رو فقط بخاطر این انجام میدم که پیش خودم شرمنده نشم. شاید بخاطر خدا نیست.

نمیدونم حس عداب وجدانه، ترس از جهنمه هر چی هست دوست دارم حد اقل اگه اون دوست داشتن خدا تو قلبم نیست، بتونم اون چیزایی که گفته رو انجام بدم. نماز بخونم روزه بگیرم اخلاقم مثل ادم باشه

الان تقریبا ۲۷ سالمه و میشه گفت تو این ۱۸ سالی که باید نماز میخوندم  شاید کلا یک سال نماز خونده باشم. روزه هم گاهی نمیگرفتم

نمیدونم واقعا، راهکاری دارین؟

اینکه خدا یا همون الله واقعا هست رو بهش ایمان دارم، به دین ایمان دارم ولی نمیتونم انجامش بدم، مهم نیست چقدر متقاعد بشم نمیتونم انجامش بدم.

۱۴۰۴/۷/۲۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای تقویت معنویت و ایمان و پاسخ به سؤالات دینی:

من مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی رو به شما معرفی میکنم.

برای پرسیدن سؤالات دینی و شرعی و احکام به یکی از این روشها عمل کنین.

شماره پیامک که البته با پیامک فقط سؤالات احکام رو میتونین بپرسین.

30009640

شماره تماس و گفتگو با کارشناسان:

096400

پاسخگویی: از هشت صبح تا هشت شب، همه روزه به جز روزهای تعطیل.

با استفاده از شماره تماس 096400، علاوه بر سؤالات احکام، میتونین سؤالات اعتقادی، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مسائل اخلاقی و.... رو هم بپرسین.

مشاوره اسلامی هم دارن.

اپلیکیشن پاسخگو هم میتونین از بازار نصب کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چیزی که درونت خاموش شده خودش با یه جرقه روشن میشه به چیزی که نیستی تظاهر نکن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

تو حس داری منتها

شیطان رفته تو جلدت

با اردنگی بنداز بیرون

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه