2777
2789
عنوان

فن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست
تهران نیستم متاسفانه عزیزم انلاین کلاس ندارن یا حضوری بهتره

حضوری بهتره

ولی فکر کنم آقای آبسالان آنلاین هم کلاسی داره.

توی اینستا سرچ کن اسمشون رو.

توی شهر خودتون بگرد دنبال کلاس فن بیان

مثلن توی پلاتو های نمایش و آمورشگاه های هنری دارن معمولن.

همین که شما در جو چنین کلاسی قرار بگیری خیلی خیلی پیشرفت می کنی

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در ضمن جدای از این که شما چه طوری صحبت می کنی،اون احمقی که به خودش اجازه داده این طور در موردت اظهار ...

چی بگم اول ک شنیدم خیلی ناراحت شدم جالبش این بود ک خودشم موقع حرف زدن مدا تپق میزد و فقط بخاطر چهره اش توجه میکردن ب حرفاش

همین نمیدونم اون لحظه چی بگم و هنگ میشم

کم کم خودتو بنداز وسط همه ماجر ها درست میشی

دلیلش فقط اینه که روابط اجتماعی پایینی دارید

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

کم کم خودتو بنداز وسط همه ماجر ها درست میشیدلیلش فقط اینه که روابط اجتماعی پایینی دارید

باور کن منشی بودم.. فروشنده بودم 

ولی وسط ماجراها هم بودم ولی میگم جز بحث کردن  و استرس چیزی نداشت الان کلی سرکوفت از همسر برام مونده ک تو بلد نیستی صحبت کنی با همه دعوا داری 

باور کن منشی بودم.. فروشنده بودم ولی وسط ماجراها هم بودم ولی میگم جز بحث کردن و استرس چیزی نداشت ال ...

با همکارای اقا ارتباط بهتر میگیرم تا خانوما 

از سیاستای بعضی خانوما میترسم طرف خودش رو بعنوان دوست نزدیک میکنه بعد میبینی از صد تا دشمن بدتره 

باور کن منشی بودم.. فروشنده بودم ولی وسط ماجراها هم بودم ولی میگم جز بحث کردن و استرس چیزی نداشت ال ...

به همسرتون بگید 

بشین سره جات تو خودتم داره با من دعوا میکنی به جا حرف زدن

کافر همه را به کیش خود مپندارت 

اگر دعوایی بوده لابد لازم بوده

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

به همسرتون بگید بشین سره جات تو خودتم داره با من دعوا میکنی به جا حرف زدنکافر همه را به کیش خود مپند ...

قربونت بشم  خدایی بخام برم دعوا یار خوبی هستی( محض شوخی بود) 

مرسی از توجهت❤

قربونت بشم خدایی بخام برم دعوا یار خوبی هستی( محض شوخی بود) مرسی از توجهت❤

منم عشقه دعوا 

کاری نکردم عزیزم هیچ وقت بحث خودت بود 

اصلا و ابدا نزار هیج کسی بهت حتی کوچیک تر از گل بگه