2777
2789
عنوان

فن بیان

199 بازدید | 28 پست

سلام  خوبین ینفر ی روز ک سرکار بودیم گفت دهنت سرده.وقتی داشتم حرف میزدم از اون روز من ادم سابق نشدم وفکرم مشغوله.. چند سری هم بخاطر حرف زدن بحث کردم و همسرم مدام میگ تو بلد نیستی حرف بزنی.. انقدر اینارو گفتن ک خودمم دیگ باورم شده ک شاید واقعا من بلد نیستم حرف بزنم اخه تو جمع هم باشم کم حرف میزنم ک یوقت حرف اشتباهی نزنم 

مثلا گفتار یا لحن صحبتت چطوره

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کی میگه زر میزنه

میخوان تضعیفه روحیت کنن

همه آدما قادر به بهترین نحوه حرف زدن هستن

فقط باید باور کنن و بخوان برای بهترشدن آموزش ببینن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

کلاس آموزش فن بیان شرکت کن

بسیار بسیار نتیجه می‌گیری

اگر تهرانی: آموزشگاه کارنامه با استاد آرش آبسالان و استاد پیام دهکردی دوره‌ی فن بیان داره. که آقای آبسالان بی نهایت استاد و داناست در این حیطه. 

من سال ها پیش شرکت کردم و یه نقطه ی عطفی بود در زندگیم این کلاس ها. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

هر کی میگه زر میزنهمیخوان تضعیفه روحیت کننهمه آدما قادر به بهترین نحوه حرف زدن هستنفقط باید باور کنن ...

درسته این هم میتونه باشه و یجورایی لطف ک یکم بخودمون توجه کنیم شاید 

من مدرس فن بیانم 

بخش اولش برمی گرده به اون صدای ذهنت و باورت 

وقتی اعتماد به نفس داشته باشی و محکم صحبت می کنی 

ولی وقتی به خودت شک داشته باشی حتی اگر خیلی چیزا بدونی یه جوری رفتار می کنی انگار هیچی نمی دونی

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
کلاس آموزش فن بیان شرکت کنبسیار بسیار نتیجه می‌گیریاگر تهرانی: آموزشگاه کارنامه با استاد آرش آبسالان ...

تهران نیستم متاسفانه عزیزم انلاین کلاس ندارن یا حضوری بهتره

در ضمن جدای از این که شما چه طوری صحبت می کنی،

اون احمقی که به خودش اجازه داده این طور در موردت اظهار نظر کنه، با انسانیت و درک و فهم و شعور خیلی خیلی فاصله داره... 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

درسته این هم میتونه باشه و یجورایی لطف ک یکم بخودمون توجه کنیم شاید

حرف هر کسی رو باور نکن 

کسی چیزی هم گفت شما کاملا از خودتون دفاع کنید 

و انکار کنید 

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد