سلام بچه ها من میخام برم کار فروشندگی ولی خجالت میکشم زنگ بزنم به طرف چیکار کنم نوشته سابقه فروشندگی داشته باشین حقوق بیشتره الان من بهش بگم سابقه دارم یا بگم نه ندارم چی بگم چجوری حرف بزنم که قبولم کنه لطفاً راهنمایی کنید در ضمن 18سالمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب ببین باید حداقل کار با دستگاه کالباس بر بلد باشی ترازو اینا بلد باشی بهش بگو من ثابقه تو پوشاک دارم ن این کار اما یاد میگیرم تنها مشکلم اینه ک بلد نیستم با ترازو و کالباس بر کارکنم دوم اینکه مابقی چیزام ک قیمت خوردن اونام طبق قیمت میدی
آهان یعنی اینارو بگم قبول میکنم حقوق چقدر خوبه از ساعت 8صبح تا 8شب دو شیفت حساب میشه دیگه
باش طی کن بگو چقدر میدی یک سره ناهار باخودمون یا باشما تعطیلات چجور روز جمه سرکار داری نداری حقوقم بگو ۱۰ تا۱۲ اگه یکسره ای اگع ن یک سره نیستی باید تورفت امد باشی ساعت کاری صبح تاظهر بپرس عصر تا شبم بپرس بعد بهم بگو ببینم چی گفته باز راهنماییت کنم ببینی برات میصرفه یانه