2777
2789
عنوان

فروشندگی

92 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من میخام برم کار فروشندگی ولی خجالت میکشم زنگ بزنم به طرف چیکار کنم نوشته سابقه فروشندگی داشته باشین حقوق بیشتره الان من بهش بگم سابقه دارم یا بگم نه ندارم چی بگم چجوری حرف بزنم که قبولم کنه لطفاً راهنمایی کنید در ضمن 18سالمه

سلام عزیزم کار چی هست پوشاک چی. بگو تا راهنماییت کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار پروتئنی گوشت اینا

کالباس سویس یاخود گوشت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
هم گوشت بود هم کالباس هم کباب و جوجه این چیزا

خوب ببین باید حداقل کار با دستگاه کالباس بر بلد باشی ترازو اینا بلد باشی بهش بگو من ثابقه تو پوشاک دارم ن این کار اما یاد میگیرم تنها مشکلم اینه ک بلد نیستم با ترازو و کالباس بر کارکنم دوم اینکه مابقی چیزام ک قیمت خوردن اونام طبق قیمت میدی 

خوب ببین باید حداقل کار با دستگاه کالباس بر بلد باشی ترازو اینا بلد باشی بهش بگو من ثابقه تو پوشاک د ...

آهان یعنی اینارو بگم قبول میکنم 

حقوق چقدر خوبه  از ساعت 8صبح تا 8شب دو شیفت حساب میشه دیگه

آهان یعنی اینارو بگم قبول میکنم حقوق چقدر خوبه از ساعت 8صبح تا 8شب دو شیفت حساب میشه دیگه

باش طی کن بگو چقدر میدی یک سره ناهار باخودمون یا باشما تعطیلات چجور روز جمه سرکار داری نداری حقوقم بگو ۱۰ تا۱۲ اگه یکسره ای اگع ن یک سره نیستی باید تورفت امد باشی ساعت کاری صبح تاظهر بپرس عصر تا شبم بپرس بعد بهم بگو ببینم چی گفته باز راهنماییت کنم ببینی برات میصرفه یانه

باش طی کن بگو چقدر میدی یک سره ناهار باخودمون یا باشما تعطیلات چجور روز جمه سرکار داری نداری حقوقم ب ...

نوشته بود فقط صبحانه میده

باشه الان زنگ میزنم همینا رو بهش میگم ببینم چی میگه

نوشته بود فقط صبحانه میدهباشه الان زنگ میزنم همینا رو بهش میگم ببینم چی میگه

صبحانه ک توخونه خودمون هست ناهار مهم اگه یکسره ای ببخشید تو چجور میخوای یکسره تحمل کنی صبحانه اول صبح کجا ناهار ساعت ۲ کجا میمیری😶

صبحانه ک توخونه خودمون هست ناهار مهم اگه یکسره ای ببخشید تو چجور میخوای یکسره تحمل کنی صبحانه اول صب ...

زنگ زدم جواب نداد بیخیال شدم 

بعد یه جای دیگه هست فروشگاه هست هایپر نیرو میخاست ماهی ۷تومن میداد خیلی کمه منم گفتم نه نمیام تازه کرایه رفت و برگشتم باید بدم چی میموند واسم