2777
2789
عنوان

پسر همسایمون

258 بازدید | 18 پست

24سالشه 

روبروی خونمون هست 

امروز مامانم تنها از بیرون میومده میگفت دیدم پسر همسایه با دوستش از روبرو دارن میان 

مامانم رو دیده سینش رو داده جلو راه رفته؟!! 

همون سینه ستبر کردن هست به جورایی

یهنی چی حرکتش برای چی بوده 

لطفا بگین کنجکاو شدم 🙏🙏☺️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ساله

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

24 ساله هست ولی بهش27میخوره ماشالله درشته از من 1سال بزرگه

خب ادا درآورده

خواسته قدرت نمایی کنه احتمالا میدونسته مامان توا برای همین اینجوری رفته مامانت بکه والا چ جنتلمن 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بخاطر من یعنی!؟

احتمالش هست 

خب ادا درآوردهخواسته قدرت نمایی کنه احتمالا میدونسته مامان توا برای همین اینجوری رفته مامانت بکه وال ...

قبلا داداشش خاطر خوام بود نشد یعنی قسمت نشد داداشش اذدواج کرد بعد دوسالم فوت شد 

نکنه از چشم ما میبینن طرف مرده 

به خدا ما چشم نظر نمی کنیم 

خواسته بگه مثلا از شما بدم میاد؟!!! 

قبلا داداشش خاطر خوام بود نشد یعنی قسمت نشد داداشش اذدواج کرد بعد دوسالم فوت شد نکنه از چشم ما میبین ...

قبول کن من مورد مشابه ک برای من پیش اومده رو‌ بگم‌خودت متوجه بشی