2821
2789

والا میترسم بگم باز بگن داری تبلیغ می کنی، تعلیق شم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا میترسم بگم باز بگن داری تبلیغ می کنی، تعلیق شم

بلو بانک؟

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
الان بهت درخواست دوستی میدم اگه ممکنه بهم بگو خیلی لازممه

در خواست نده گفتن بهت بچه ها 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
مهرایران

ببین عزیزم من اینجوری میخوام که مثلا همین مهرایران که میگی کارتش رو ندارم وقتی رفتم کارتش گرفتم بتونم وامم بگیرم

باهاش همون موقعه،

اینجوریه؟

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
برآیند بگیر یا پیش درامد

منظوزت همون پشتوانه است؟

یسوال دیگه اگه10 تومن بگیرم نمیدونید شما ماهانه قسطش چقدره

کارمزدش و اینا

برآیند بگیر یا پیش درامد

نوشته بود9000سکه برای برایند لازمه🫠

لطفا بانک دیگه نمیشناسی بعذ افتتاح حساب وام بده؟

در خواست نده گفتن بهت بچه ها

لطفا میشه بگی چجوری از بلو وام گرفتی؟

چون من حساب ندارم بعذ افتتاح حساب همون موقعه میتونم بگیرم وام رو؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز