2777
2789
لطفا میشه بگی چجوری از بلو وام گرفتی؟چون من حساب ندارم بعذ افتتاح حساب همون موقعه میتونم بگیرم وام ر ...

بلو نگرفتم از ویپاد گرفتم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بلو نگرفتم از ویپاد گرفتم

چجوری اخه برا من قفله یکیش یکی دیگه اشم نوشته به9000 سکه نیاز داری

بعد یسوال شما تز ویپاد گرفتی ماهانه چقدر قسط پرداخت کردین

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️
چجوری اخه برا من قفله یکیش یکی دیگه اشم نوشته به9000 سکه نیاز داریبعد یسوال شما تز ویپاد گرفتی ماهان ...

اره باید پول بذاری تا قفلاش باز بشه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چقدر باید بذارملطفا اگه میشه برام توضیح بدی ممنون میشم چون خیلی لازممه

هر صد هزار تومان هر روز یه امتیاز، حساب کن ببین با پولی که داری چقدر میتونی امتیاز جمع کنی

های بانک کارآفرین هم وام میده فقط پله ای هستش از ۵ تومن شروع میشه یعنی اول باید وام ۵ تومنی رو بگیری ...

یعنی فقط برای کارافرینا وام میده؟

نمیشه دوتا وام5تومنی گرفت؟

هر صد هزار تومان هر روز یه امتیاز، حساب کن ببین با پولی که داری چقدر میتونی امتیاز جمع کنی

فقط27 تا می‌تونم 

درحال حاضر 2 وهفتصد تو حسابمه🫠

فقط27 تا می‌تونم درحال حاضر 2 وهفتصد تو حسابمه🫠

خب چقدر وام میخوای؟

خب چقدر وام میخوای؟

10 میلیون

بنظرت چیکار کنم بتونم این وامو بگیرم اخه واجبمه 

درسته 10 تومن ممکنه برا بقیه چیزی نباشه اما برای من20 ساله الان همه نیازمه

10 میلیونبنظرت چیکار کنم بتونم این وامو بگیرم اخه واجبمه درسته 10 تومن ممکنه برا بقیه چیزی نباشه اما ...

۹۰۰۰ امتیاز میخوای، الان پولت توی پاسارگاده؟ پول مامان بابامو خانوادتو بگیر بریز توش، کارتشو بده دست خودشون که خرج کنن، تازودتر وامت جور بشه

یعنی فقط برای کارافرینا وام میده؟نمیشه دوتا وام5تومنی گرفت؟

بآنک کارآفرین هستش 

نه اینکه شخص کارآفرین باشه 

اگه حساب داشته باشی توی بانک و امتیاز جمع کنی وام میده

فکر نکنم بشه همزمان دو تا وام ازش گرفت 

ولی برای اطمینان میتونی با پشتیبانی اش صحبت کنی