2777
2789
عنوان

چجوری به خواستگارم جواب بدم

118 بازدید | 8 پست

معرفی شدیم توسط بزرگترا 

برا اولین همو دیدیم بیرون 

ظاهراً معیار هامون به هم می‌خورد 

وسط حرفاش ازم پرسید تا اینجا نظرت چیه ؟ دوستداری ادامه پیدا کنه این ارتباط ؟ منم گفتم من فعلا نمیتونم هیچ نظری بدم واقعا. و همین سوال خودشو از خودش پرسیدم اونم گفت فعلا نمیتونم چیزی بگم. بعد گفت اگ بازم صحبتی چیزی داشتی میتونی از طریق خواهرم که شمارشو داری ازم بپرسی. منم گفتم ندارم صحبتی همینقدر اکتفا می‌کنه. 

و تموم کردم بحثو.

بعد ک رفت خونه درومد به خانوادش گفت دختره چقد خوشگلتر از عکسشه انگار عملیه قیافش برام قابل هضم نیست زیباییش و گفت باید فک کنم نظری نداد دیگه. درخواست شمارمم کرد از خواهرش ولی بهش نداد گفت دختر راضی نیست.

روز بعدش خواهرش ازش نظرشو پرسید جواب داد که صبر کن باید خانواده دختره رو بشناسنم و اسم و اطلاعات پدر و مادرمو گرفت. و درومد به خواهرش گفت از رفتار و حرفایی دختره مشخصه که زن زندگیه.

الان من نمی‌دونم خوشش ازم اومده نیومده چی ؟ 

الان داره تحقیقات می‌کنه بنظرت ؟؟

نگرانم برگرده بگه نمیخام یا اصلا نباید چیری بگه سنگ رو یخ شم خانوادش از آشناهامونن احساس ضعف میکنم اونوقت.

می‌خوام خودم پیش پیش برم جواب نه بدم ولی به جوری حرفمو بزنم ک اگه پسندیده و داره کشش میده سعی کنه تلاش کنه نظرمو برگردونه، نه اینکه با نه گفتنم اگه احتمال مثبتی هست خرابش کنم

چجوری باید نه بگم حالا ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما ک سن ازدواج رسیدین خوبه ازدواج کنین سخت نگیرین فقط سه نکته ای میگم سخت بگیرین 1 آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی ورود نکنین بهش و ازدواج تونم فقط در سند ازدواج تون 2شرط حق طلاق و هرگونه ازذواج ثابت وموقت نداشته باشن 3 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه فقط با رعایت این سه مورد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ب نظرم فعلا تو هیچ حرکتی نزن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
متوجه نشدم شرط ها

۱ شرط حق طلاق و هرگونه ازذواج ثابت وموقت نداشته باشن   ۲موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.