2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

428 بازدید | 25 پست

سلام خدمت همه عزیزان،،،من شش سال ازدواج کردم و تو این شش سال هنوز ندیدم یکبار خانومم ازمن درخواست رابطه کنه،،،همیشه من پیش قدم میشم،،،و متاسفانه خانومم تو رابطه خیلی بداخلاقی میکنه،،،و وسط رابطه همش میگه اینجوری نه اونجوری نه ،،،تنها کاری که بلده دراز بکشه بگه بیا ....،،،،و حین رابطه اصلا در مورد چیزهایی صحبت میکنن یا مسایلی رو مطرح میکنه که من کاملا بی میل میشم و سرم درد میگیره،،الان هفت هشت ماه که دیگه حس تنفر بهم دست داده از اینکه بخوام باهاش رابطه برقرار کنم،،،نمیدونم چرا اینجوری شدم،،،اما حس میکنم رابطه نداشته باشم خیلی بهتره تا ی رابطه بی کیفیت بخوام داشته باشم،و خانومم متوجه این قضیه شده خودش،و از چشماش معلومه که ترس داره که بهش خیانت کنم،،ممنون میشم اگه اطلاعات مفیدی در این زمینه دارید ،بنده رو راهنمایی بفرمایید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با خودش صحبت کنید ما که نمیشناسیم همسر شما رو

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

این مورد که بگی اینجوری نه اونجوری نه عینه مجسمه باشی فک میکنم مرد وفراری میکنهـ الان که شما گفتی فهمیدم واقعا اینطوریه 

هیچ وقت ازش نپرسیدی چرا اینطوریه؟؟ 

اوایل رابطه هم نیست که بگم خجالتیه بعد این همه مدت...