2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید ی ازدواج زورکی بوده یعنی از اول واقعن عاشقت نبوده😐

همسرم کلا از اون دسته خانومایی هستش که حس میکنه مرد رو هرجور باهاش رفتار کنی همونجور بار میاد،،،من خودم حس میکنم اینجوری میخواسته منو عادت بده گه توقعم بالا نره ،،چون خیلی احساس عاقل بودن میکنه و همیشه میگه من خیلی با سیاااستم،،،کلا اینجوری بگم از خود مچکره تو خیلی چیزا و پرتوقع،،،چهرش خیلی معمولیه حتی از من پاییننره از لحاظ ظاهری،،رنگ پوست من از اون روشنتره،،اون سبزس 

همسرم کلا از اون دسته خانومایی هستش که حس میکنه مرد رو هرجور باهاش رفتار کنی همونجور بار میاد،،،من خ ...

اما باز همیشه میگه مثل من از کجا میخواستی گیر بیاری،،،،ولی هنوز که هنوزه میاد خونه میگه.  محمممد اگه بدونی خانوم فلانی فکر میکرد من مجردم و ازم خاستگاری کرد برای داداشش،،،خوش بحال تو که منو داری،قدرمو بدون

از همون اول بود ،الان دیگه خستن کرده بریدم،،کلا بی خیالش شدم

تک تک کارایی که برای زندگی مشکت کمون میکنه منتش رو میذاره و در آخر میگه منت نیستا گفتم که بدونی وگرنه اصلا بحث منت نیست،،،،،و از خونه مادرش بعضی وقتا خوردنی و تنقلات میاره قایم میکنه تو کیفیش واس خودش،،،،بعدکه من میبینم میگه مامانم داده واس خودم