2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 166 پست
نه فدات 😂آخه دوستم رک حرف میزنه گفتم مثل همینکلا منم مثل خودش کرده

اینجا نمیشه راحت حرف زد زود تعلیق میشه آدم 😅

وگرنه...😈

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیچر جدید سایته

پس چرا واسه همه نیستتت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حس میکنم عضویتش مال الانهولی پول داده عضویتشو تغیر دادن بعدشم تیک دارش کردناین سایت واسه پول هرکاری ...

آخه به چه درد میخوره کسی پول بده برای اینکه  تیک داشته باشه و....

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱
نه خواهر کافیه در همین حد😂

بله الان یسری دوستان ناشناس دارم  اونام عین منن ولی فقط خصوصی حرف میزنیم توی عمومی خیلی دخترای خوبی هستیم😂😂

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بله الان یسری دوستان ناشناس دارم اونام عین منن ولی فقط خصوصی حرف میزنیم توی عمومی خیلی دخترای خوبی ...

آره توی عمومی زشته خدایی😂

ما هم اکیپیم با رفیقا اینجا

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

آره توی عمومی زشته خدایی😂ما هم اکیپیم با رفیقا اینجا

اره توی عمومی شأن زن پایین میاد اقایونم همه جا هستن خوب نیست هر حرفی بخایم میگیم فلانی بیا اونور😂