2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 166 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای سایت عوض شده🧐 کاربر ملکه منو لایک کرده، سمت چپ گوشه پایین نوشت ملکه لایکت کرده، وارد اعلانات نشده بودم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اره اینو کادوپیچشو باز نکنیم لزومی هم نداره تعلیقش کنیم بی گناهه😂

اره بابا خداوکیلی حیفه برا تعلیقی 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

وای سایت عوض شده🧐 کاربر ملکه منو لایک کرده، سمت چپ گوشه پایین نوشت ملکه لایکت کرده، وارد اعلانات نش ...

اره اپشن جدیده

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

وای سایت عوض شده🧐 کاربر ملکه منو لایک کرده، سمت چپ گوشه پایین نوشت ملکه لایکت کرده، وارد اعلانات نش ...

فیچر جدید سایته

برنامه نویس نی نی سایت

آپشن جدیده 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اره اپشن جدیده

از دنیا عقبم🤧 کی تغییر کرده

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت