2777
2789
عنوان

قرص فلووکسامین باعث یبوست میشه آیا

203 بازدید | 20 پست

از وقتی دوز مصرفیم بالا رفته انگاری همزمان باهمون تایم یبوست گرفتم درواقع اصلا شکمم کار نمبکنه مگر اینکه قرص ملین بخورم یا درطول روز خوراکی هارو قاطی پاتی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

آره

یبوست تهوع اسهال کاهش اشتها سرگیجه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ملین نخور اسی جان 

صبح ناشتا یکی از اینا رو بخور و مرتب عوضش کن تا روده ات عادت نکنه یعنی هر روز یکیشو بخور

پنج تا دونه انجیر خشک خیس خورده با آبش

چند تا دونه آلو یا پر هلوی خیس خورده با آبش

یه قاشق روغن زیتون

یه لیوان خاکشیر اسفرزه یا هر نوع دونه ای که تو آب ورم می کنه و لزج میشه که از شب قبل شستی و تو یه لیوان آب ریختی

من یه نفر رو میشناسم انقدر ملین گیاهی (برگ سنا) رو بی رویه استفاده کرد که کلا پرزای روده اش صاف شده و چون سنش هم بالاس خیلی به مشکل خورده