2777
2789
عنوان

نذری فلافل مگه بده❔😕🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا دعا کن برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭..

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭...

دلت خوشه ها موسسه ی چی ببر بده ب دروهمسایه قبول باشه

مرسی مامانم میگه می خوام به کسی که واقعا نیاز داره برسه میگم بیا خودمون بریم پخش کنیم میگه نمی خام الان فقط من تنها خونه موندم با مامانم همه رفتن لباس پوشیده اماده هم هستم که بیاد ببره بعد ما دیگه بریم بیرون همیشه به این موسسه میدادیم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله شر و دردسر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭.....

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😔🙏🙏

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭😔.

تو رو خدا دعام کنید انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و ...

من الان ارتودنسی دارم اوکیه نگران نباش

کوچولوام درخواست ندین🫠😂