2777
2789
عنوان

نذری فلافل مگه بده❔😕🥲

285 بازدید | 26 پست

نذر 50 پرس غذا داریم که مامانم 5 صبح بیدار شده فلافل درست کرده بعد ی موسسه هست که به نیازمندا میده مامانمم میخواد نذرش به اونا برسه ولی زنگ زدیم گفت 11 ربع میایم هنو نیومده دوس دارم برم بیرون دسته نگاه کنم ولی هنوز تو خونم فقط صداش رو دارم میشنوم😭

پارسال اینا هم عدس پلو دادیم ولی خوب امسال فلافل شد اونم خدایی خیلی خوشمزه ست تاز توشون شکلات با نمک که نذر داشت مامانم هم باهم یکی کردیم ولی نیومده هنوز🥲

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت خوشه ها موسسه ی چی  

ببر بده ب دروهمسایه 

قبول باشه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

اتفاقا خیلی هم عالیه😍نذرتون قبول

اینجا پشمک هم نذری میدن خیلی هم‌خوبه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

خوب برو نزدیک خونه به طرف بگید اومد بهت زنگ بزنه یا خودت برو مادرت بمونه خونه اگر نمیخواد بیاد

خوب تنهایی می خوام کجا برم الان لباس پوشیده امادم زنگ زدیم بهش میگه بعدا میایم😢😭

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16489467/کسایی-که-دارید-نذری-پخش-میکنید-این-روزا-لطفاً-فرا

اخه ماشینی چیزی هم نداریم بریم پخش کنیم اصلا هم ندیدم 50 تا رو شاید فقط بتونیم فوقش 5 تا شون رو به کسی که واقعا نیاز داره بدیم😭

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

اخه ماشینی چیزی هم نداریم بریم پخش کنیم اصلا هم ندیدم 50 تا رو شاید فقط بتونیم فوقش 5 تا شون رو به ک ...

مهم اینه که به نیازمند بدید عزیز دلم فرقی نداره کدوم نیازمند

خدا ثوابش رو صد برابر بهتون برگردونه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️